Lufthansa
TopTravel » Avio karte » Avio kompanije  » Lufthansa
TTA logo-web (1)

LUFTHANSA 

Lufthansa je nemačka avio kompanija, osnovana davne 1926. godine u Berlinu, pod nazivom Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. Danas, je sedište Lufthanse u gradu Köln. Lufhansa kao svetski poznata avio kompanija, predstavlja jednu od osnivača „Star Alliance“ (zajedno sa avio kompanijama United airlines, Thai airways, Air Canada i SAS) najvećeg udruženja svetskih aviokompanija, koje danas broji preko 20 članica. 

Glavne baze ove kompanije čine aerodromi u Dizeldorfu, Frankfurtu i Minhenu. U okviru Lufthanse radi preko 100.000 zaposlenih širom sveta, a flotu avio kompanije sačinjava preko 400 aviona različitih kategorija, među kojima su najbrojniji Airbus avioni. 

Predstavništvo Lufthanse u Republici Srbiji, nalazi se u Beogradu, u ulici Terazije 3/ III sprat. Na ovom mestu mogu se kupiti avio karte za relacije: Beograd-Dizeldorf, Beograd-Berlin i Beograd-Štutgart.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga