Fly Dubai
TopTravel » Avio karte » Low cost kompanije  » Fly Dubai
FlyDubai_737-800_A6-FDB

FLY DUBAI 

Fly Dubai predstavlja jednu od najpoznatijih nisko-tarifnih avio kompanija na svetu. Osnovana je u martu 2008. godine uz podršku Vlade Dubaija, a prvi zvaničan let, kompanija je obavila 2009. godine. Čvorište avio kompanije je aerodrom u Dubai-ju, a na terminalu 2 je smeštena sva flota. Preko 4.000 zaposlenih iz 128 zemalja posluje u okviru Fly Dubai-ja. Tip aviona koji je karakterističan za avio-kompaniju Fly Dubai jeste Boing 737, a pored njega, kompanija je uvela i unapređene verzije ovog tipa aviona (737 MAX 8 i 737 MAX 9). 

Letove do beogradskog aerodroma Nikola Tesla, avio kompanija Fly Dubai započela je 2011. godine i od tada leti u proseku oko 4 puta nedeljno. Let Beograd-Dubai je veoma frekventan. Na letovima ove avio-kompanije, na raspolaganju su dve vrste klasa: ekonomska i biznis klasa.

https://www.flydubai.com/en/destinations/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga