Mađarska kraljevska tura
TopTravel » Mađarska kraljevska tura
budimpešta kraljevska tura


MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 


NOVOGODIŠNJI PRAZNICI 2022 

02-05. januar 2022.

 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti /

bus DNEVNA VOŽNJA

Krenite sa Travel Klubom u avanturu iz snova! Otkrijte Mađarsku na jedan potpuno nov način! Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!

 

Program putovanja:

1. DAN: BEOGRAD - NOVI SAD – BUDIMPEŠTA
Sastanak putnika u 5.30h. Polazak iz centra Beograda u 6.00h i iz Novog Sada oko 7.00h. Vožnja kroz Vojvodinu prema Mađarskoj. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim časovima i razgledanje grada. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, Crkva Matije Korvina, Parlament (nije predviđena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula...Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN: BUDIMPEŠTA - ESTERGOM - VIŠEGRAD – BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan u Budimpešti ili fakultativni polazak za Estergom i Višegrad. U periodu između 10. i 13. veka Estergom je bio glavni grad Kraljevine Mađarske i kraljevski grad sve dok se tadašnji mađarski kralj Bela IV nije prvo premestio u Višegrad, a zatim i u Budim. Estergom je i danas sedište primaša (prímás) katoličke crkve u Mađarskoj. Grad ima poznati muzej hrišćana (Keresztény Múzeum) u kojem je smeštena najveća umetnička kolekcija vezana za crkvu i hrišćanstvo u Mađarskoj. U Estergomu se, takođe, nalazi i najveća bazilika u Mađarskoj. Odlazak do Višegrada, grada poznatog po ostacima rano renesansne letnje palate mađarskog kralja Matije Korvina i srednjovekovne tvrđave. Povratak u Budimpeštu i slobodno poslepodne. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - vožnja brodom Dunavom ispod poznatih budimpeštanskih mostova. Noćenje.

3. DAN: BUDIMPEŠTA - DVORAC BORY - STONI BEOGRAD - DVORAC HELIKON (FEŠTETIĆ) – BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na celodnevni izlet u obilazak impozantnih dvoraca Mađarske i Sekešfehervara (Stoni Beograd). Dvorac Bory je bajkovito zdanje sa prelepim vrtom i ukrašeno brojnim statuama. Ušlo je u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća građevina koju je sagradio samo jedan čovek - Jeno Bory, arhitekta i vajar. Pratio je svoje planove i maštu i podigao ovaj spektakularni zamak kao simbol njegove večne ljubavi ́prema svojoj ženi i umetnosti. Nastavak puta do Sekešfehervara (Stoni Beograd), grada poznatog kao prestonica mađarskih kraljeva. Obilazak (spoljni) Gradske kuće sa trgom, glavne rimokatoličke crkve, Zgrade starog suda, Biskupske palate, spomenika Kralja Ištvana i kapele Svete Ane. Kraće slobodno vreme. Put nastavljamo ka jezeru Balaton i Kesthelju. Ovde ćemo posetiti jedan od najimpozantnijih muzeja - dvoraca Mađarske - Helikon (Feštetić) koji je sa svojih 100 soba četvrti po veličini dvorac u Mađarskoj. Dvorac je izgrađen u baroknom stilu 1745. godine. Danas svojom postavkom prikazuje život aristokratije toga vremena. Povratak u Budimpeštu u večernjim satima. Noćenje.

4. DAN: BUDIMPEŠTA - DVORAC GEDELE (GRAŠALKOVIČ) - BUDIMPEŠTA - NOVI SAD – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska za Beograd ili fakultativni odlazak do gradića Gedele (Gödölo), udaljenog oko 30 km od mađarske prestonice. Ovde se nalazi najveći barokni dvorac Mađarske - čuveni dvorac Grašalkovič koji je obeležila snažna ličnost austrijske carice i mađarske kraljice Elizabete (1837-1898). Dvorac je jedan od najvećih i najvažnijih primeraka mađarske arhitekture. Sagradio ga je grof Antal Grašalkovič I (1694-1771) po planovima arhitekte Andrasa Majerhofera (1690-1771) iz Salcburga. Unutar dvorca se mogu videti sobe kralja i kraljice sa originalnim nameštajem, dok spoljašnjost nudi mogućnost za ugodnu šetnju. Povratak u Budimpeštu oko 13h. Slobodno vreme u Budimpešti do 16h za šoping. Oko 16.30h polazak za Srbiju. Dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

 

 CENA: 139€ / SPECIJALNA PONUDA: 129€ do 30.11.

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Program pod nazivom "Mađarska kraljevska tura"  je autorski program Travel Kluba. Svako neovlašćeno kopiranje sadržaja, organizovanje putovanja pod istim ili sličnim nazivom, kao i organizovanje putovanja koja su po sadržini ista ili slična putovanju predstavljaju povredu intelektualne svojine i podležu odgovarajućim zakonskim sankcijama.

CENA OBUHVATA:

- prevoz turističkim autobusom ili mini busom na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi

- obilaske prema programu (panoramski razgled Budimpešte u pratnji vodiča)

- smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* ili 4* u Budimpešti u sobama 1/2 ili 1/3

- uslugu stručnog vodiča i pratioca grupe

- troškove organizacije putovanja

 

CENA NE OBUHVATA (FAKULTATIVNI PROGRAM - OBAVEZNA PRIJAVA PRILIKOM REZERVACIJE!)

- izlet dvorci Bory i Feštetić, Stoni Beograd, jezero Balaton sa uključenim ulaznicama 50€ (410 km - 12h trajanje)

- izlet Estergom, Višegrad sa uključenim ulaznicama 25€ (140 km - 6h trajanje)

- vožnja brodom Dunavom 15€

- izlet dvorac Gedele (Grašalkovič) sa ulaznicom 25€ (70 km - 3h trajanje)

- obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u Travel Klubu): 601,13 din (bez pokrića za COVID-19) ili 901,69 din (sa pokrićem za COVID-19); za lica starija od 70 godina: 1200,94 din (bez pokrića za COVID-19) ili 1801,41 din (sa pokrićem za COVID-19)

 

PAKET SVIH IZLETA UPLAĆEN u agenciji 100€ umesto 115€

 

NAPOMENA U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, putarina, vodiča, ulaznica, organizacije...Travel Klub ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Organizator usluga na odredištu je inopartner.

 

POPUSTI I DOPLATE: Doplata za sobu 1/1 70€. Doplata za dodatno sedište 40€. Doplata za izbor sedišta 15€. Boravišna taksa plaća se na recepciji hotela oko 2€ po osobi po danu.

 

NAČINI PLAĆANJA: dinarski po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, 40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put, na rate čekovima, 40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu

 

OPIS SMEŠTAJNOG OBJEKTA:

Hotel Benczur 3* smešten je u diplomatskoj četvrti Budimpešte, na mirnom mestu u centru ovog dinamičnog grada. Najbliža stanica metroa (linija M1) nalazi se u Ulici Bajza, na 350 metara od objekta. Do brojnih atrakcija možete brzo stići pešice. Hotel je udaljen 900 metara od Zoološkog vrta u Budimpešti, 10 minuta hoda od Gradskog parka Varošliget i 15 minuta hoda od termalnog kupatila Sečenji.

Sve sobe u hotelu sadrže TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

https://www.hotelbenczur.hu/en

Tačan naziv hotela biće objavljen najkasnije 7 dana pred polazak na web stranici www.travelklub.rs

 

COVID-19: Budući da se mere vezane za COVID-19 menjaju svakodnevno, putnik je dužan da se pre putovanja sam informiše o uslovima ulaska u zemlju u koju putuje. Sve ažurirane informacije možete pronaći na sajtu Ministarstva spoljnih poslova, na sledećem linku: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje.

TRAVEL KLUB NIJE ODGOVORAN ZA EVENTUALNE PROMENE MERA I USLOVA ULASKA U ZEMLJU PRE ILI U TOKU PUTOVANJA!

 

U momentu pisanja programa, državljani Srbije mogu da uđu u Mađarsku bez ograničenja. Nije potrebna potvrda o vakcinaciji, niti negativan PCR test.

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Program pod nazivom "Mađarska kraljevska tura"  je autorski program Travel Kluba. Svako neovlašćeno kopiranje sadržaja, organizovanje putovanja pod istim ili sličnim nazivom, kao i organizovanje putovanja koja su po sadržini ista ili slična putovanju predstavljaju povredu intelektualne svojine i podležu odgovarajućim zakonskim sankcijama.

BUDIMPEŠTA
Naša baza za obilazak i istraživanje arhitektonskog i istorijskog blaga Mađarske je Budimpešta, prestonica poznata pod nazivom "biser Dunava", ali i kao grad na devet mostova. Istorija stara više od 1500 godina i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom svrstavaju Budimpeštu u red najlepših glavnih gradova Evrope. Nekadašnji drugi centar moćne Habzburške monarhije danas se prostire na dve obale Dunava čiji delovi Pešta i staro jezgro Budima od 1987. godine čine deo UNESCO-ve svetske kulturne baštine. Ako ovome dodamo i specijalitete poput gulaša, paprikaša, vino "Tokaji", marcipan ili čuvenu štrudlu sa makom, nezaboravne noćne izlaske, kao i činjenicu da je ova prestonica jedna od nama najbližih, jasno je zbog čega je Budimpešta neizostavna destinacija na mapi više od 15 miliona turista svake godine!
ESTERGOM
U periodu između 10. i 13. veka Estergom je bio glavni grad Kraljevine Mađarske i kraljevski grad sve dok se tadašnji mađarski kralj Bela IV nije prvo premestio u Višegrad, a zatim i u Budim. Estergom je i danas sedište primaša (prímás) katoličke crkve u Mađarskoj. Grad ima poznati muzej hrišćana (Keresztény Múzeum) u kojem je smeštena najveća umetnička kolekcija vezana za crkvu i hrišćanstvo u Mađarskoj. U Estergomu se, takođe, nalazi i najveća bazilika u Mađarskoj.
VIŠEGRAD
Sa oko 1830 stanovnika Višegrad je najmanji, ali i jedan od najpoznatijih gradova u Mađarskoj. Ovaj gradić slovenskog naziva smešten je uz Dunav svega četrdesetak kilometara severno od Budimpešte. Tu je 1991. godine nastala Višegradska grupa ili Višegradska četvorka koju su oformili Mađarska, Poljska, Češka i Slovačka. Krajem 15. veka mađarski kralj Matija Korvin izgradio je na ovom mestu rano renesansni kraljevski dvorac po kojem je Višegrad danas i poznat.
DVORAC BORY
Ono što je Tadž Mahal u Indiji, to je dvorac Bory u Mađarskoj - simbol večne ljubavi i omiljeno mesto zaljubljenih parova! Ovaj romantični dvorac delo je mađarskog umetnika i arhitekte Jena Borija koji je ovo impresivno zdanje izgradio za svoju voljenu ženu Ilonu. Za izgradnju ovog remek-dela, koje predstavlja kombinaciju različitih stilova: romanike, gotike i renesanse, bilo je potrebno čak 40 godina!
Nakon završetka izgradnje, Boryi njegova supruga Ilona živeli su u dvorcu. Bory je umro prvi, a Ilona je poživela još 15 godina. Dvorcu je vraćen nekadašnji sjaj 1980. godine nakon što su novac za obnovu prikupila Borijeva i Ilonina deca i unučad. Danas je dvorac pretvoren u muzej koji čuva skulpture i slike koje je izradio sam Bory i od kojih je većina posvećena njegovoj voljenoj Iloni. Ovu jedinstvenu umetničku i arhitektonsku znamenitost turisti rado posećuju.
STONI BEOGRAD (SEKEŠFEHERVAR)
Sekešfehervar deveti je grad po veličini u Mađarskoj, sa nešto manje od 100.000 stanovnika. Smešten je u centralnom delu države. Na mađarskom jeziku Sekešfehervar znači "beli zamak sa prestolom". Naziv je vezan za drevnu istoriju grada, kada je on bio stara prestonica Ugarske. Prvi tragovi ovog grada datiraju iz 5. veka p. n. e, u vreme starog Rima, kada se na tom mestu nalazilo naselje Gorsium, važno trgovište na raskrsnici puteva. Srbi se u Sekešfehervaru prvi put pominju u drugoj polovini 1543. godine, u vreme kada je grad pao pod tursku vlast. Uz dozvolu koju je austrijski car Leopold I dao patrijarhu Čarnojeviću, u današnji Sekešfehervar, kao i u druga mesta u današnjoj Mađarskoj, naselili su se Srbi 1690. godine. U gradu i dalje postoji srpska četvrt.
DVORAC HELIKON
Porodica Feštetić igrala je značajnu ulogu u mađarskoj istoriji s političke, kulturne i ekonomske tačke gledišta. Najznačajnija zadužbina koju je ova porodica ostavila za sobom jeste dvorac Feštetić izgrađen u baroknom stilu koji predstavlja jednu od najvećih takvih građevina u Mađarskoj. Gradnju dvorca započeo je Kristof Feštetić još 1745. godine koji je ujedno doprineo i razvoju grada Kesthelja koji se nalazi u zapadnom delu jezera Balaton. Iako je i Kristofov sin imao planove vezane za proširenje dvorca,  tek je unuk Georg Feštetić bio taj koji je 1792. godine nastavio s preuređenjem i proširivanjem. Dvorac je svoj konačni oblik poprimio tek 1880-ih godina.

Unutar dvorca, u ni manje ni više nego 18 dvorana, prikazan je aristokratski stil života u 18 i 19. veku u originalnim i u duhu vremena rekonstruisanim sobama.
DVORAC GEDELE
U gradiću Gedele, udaljenom oko 30 km od mađarske prestonice, nalazi se najveći barokni dvorac Mađarske - čuveni dvorac Grašalkovič koji je obeležila snažna ličnost austrijske carice i mađarske kraljice Elizabete (1837-1898). Dvorac je jedan od najvećih i najvažnijih primeraka mađarske arhitekture. Sagradio ga je grof Antal Grašalkovič I (1694-1771) po planovima arhitekte Andrasa Majerhofera (1690-1771) iz Salcburga. Unutar dvorca se mogu videti sobe kralja i kraljice sa originalnim nameštajem, dok spoljašnjost nudi mogućnost za ugodnu šetnju.

OPŠTE NAPOMENE

Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša ili lične karte/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.

Organizator zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje Travel Klub ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.

Organizator nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Za sve informacije date usmenim putem Travel Klub ne snosi odgovornost.

Potpisnik Ugovora ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom i uslovima plaćanja.

Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.

Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.

Prevoz i transferi obavljaju se standardnim prevoznim sredstvima, prema propisima i kriterijumima koji važe u zemlji u kojoj je registrovan prevoznik koga angažuje Organizator, i primenjuju se propisi, principi i pravila određenih od strane prevoznika (npr. prevoz u bilo kom prevoznom sredstvu ne podrazumeva numerisana sedišta, niti uključen obrok i piće tokom putovanja, itd.). Putnik ima obavezu da prihvati svako ponuđeno mesto u prevoznom sredstvu.

Organizator ima pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (mini bus, autobus ili double decker), kao i druga prevozna sredstva ako to okolnosti uslovljavaju.

U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.

Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom Travel Kluba, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.

Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.

Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika Travel Kluba na izletu, u suprotnom predstavnik Travel Kluba ima pravo da putnika isključi sa izleta.

U autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.

Travel Klub određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave na putovanje.

Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, Travel Klub nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)

Putnici koji ne izmire dugovanja i ne uplate izlet do krajnjeg roka naznačenog u planu i programu i koji ne obaveste Travel Klub na bilo koji pismeni način u roku od 24 sata od datuma isteka roka plaćanja, biće tretirani kao da su odustali od izleta.

U okviru razgledanja gradova navedenih u programu nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno i istaknuto programom putovanja.

Obilazak gradova u okviru programa izleta je moguće realizovati pešaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom ili bilo kojim drugim sredstvom.

Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da unapred provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom.

Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja izleta/putovanja. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju krađe (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator ne može odgovarati, niti se organizatoru pišu prigovori i žalbe vezani za krađe i nepredviđene okolnosti.

Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.

Bezbednost lica i putnika, kao i zdravstveno stanje u kom se putnik nalazi je potpuno lična i stvar je lične odgovornosti. Svi putnici moraju biti svesni zdravstvene i bezbednosne situacije zemalja u koje putuju.

PRAVILA PONAŠANJA

Svi putnici su dužni da se pridržavaju uputstva vodiča i da poštuju odluke odgovornih lica. Svako ko se ogluši o savet i upozorenje može biti isključen sa putovanja i svu odgovornost i troškove nastale tim postupkom preuzima na sebe.

Putovanje u grupama nije isto što i individualni obilazak i putnici moraju da budu svesni vremenskih prilika, prostora za obilazak, lokaliteta i potreba drugih članova grupe, kao i vremenskog okvira potrebnog za obilazak.

Vremenske prilike ne mogu da budu opravdan razlog za otkaz aranžmana. Mi ne idemo u prirodu da bi se sunčali već da bi doživeli novo iskustvo, dok se na planine penjemo da bi se popeli i osvojili vrhove,a ne da bi se sunčali i slikali. Slikanje na neobeleženim stazama koje su opasne i nebezbedne, na liticama, vidikovcima i nepristupačnim delovima je strogo zabranjeno.

Planinarenja i obilasci planinskih vrhova i vidikovaca su opasan sport (hobi) i svaki putnik ih obilazi na sopstvenu odgovornost. Putnici sami treba da procene da li su sposobni da se penju i da li imaju kondicije za određeni program. O svom zdravstvenom stanju treba pre puta da se posavetuju sa svojim lekarom.

Ekstremni sportovi poput raftinga, kanjoninga itd. se ne zovu slučajno ekstremni sportovi. Molimo vas da to imate u vidu prilikom prijave za ovakve ili slične programe i da se pridržavate uputstva.

Sve smeće i otpaci moraju da se ponesu sa sobom nazad i bace u kante za smeće. Prilikom naših obilazaka nećemo remetiti biljni i životinjski svet, niti prljati prirodu, poštovaćemo i uvažavati lokalno stanovništvo.

Prilikom obilazaka manastira i crkava morate biti pristojno odeveni.

Bilo kakva vrsta diskriminacije, politike i obeležja, kao i ispoljavanje netrpeljivosti i mržnje po bilo kom osnovu je najstrožije zabranjeno i takvi putnici će biti isključeni sa putovanja bez prava na prigovor i žalbu.    

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 20 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA POLAZAK ĆE BITI OTKAZAN ILI POMEREN

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga