Dominikanska Republika Decembar 2023
TopTravel » Daleke destinacije » Dominikanska republika  » Dominikanska Republika Decembar 2023

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Individualno putovanje uz asistenciju lokalnog partnera

12.12. - 26.12.2023.

15 dana / 13 noćenja

FIRST MINUTE

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN, (utorak, 12.decembar) BEOGRAD-FRANKFURT-PUNTA KANA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Filip Travela u 05.00h. Poletanje za Frankfurt u 07:05h letom JU330. Sletanje u Frankfurt u 09:10h i nastavak leta za Punta Kanu DE2226 u 10:30h. Sletanje u Punta Kanu u 15:40h - lokalno vreme. Po završetku pasoške i carinske procedure u holu za dolaske čekaće vas predstavnik lokalne agencije i transferisati do odabranog hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 

2-13. DAN, (sreda, 13.decembar – nedelja, 24.decembar) PUNTA KANA

Boravak u odabranom hotelu na bazi all inclusive usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti koje možete uplatiti na licu mesta predstavniku lokalne agencije.

 

14. DAN, (ponedeljak, 25.decembar) PUNTA KANA-FRANKFURT

Doručak i usluga all inclusive do polaska iz hotela. Transfer do aerodroma na let DE2229 za Frankfurt u 18:45h.

 

15.DAN, (utorak, 26.decembar) FRANKFURT-BEOGRAD

Dolazak na aerodrom u Frankfurtu u 08:35h i nastavak leta za Beograd JU331 u 09:55h. Dolazak u Beograd u 11:45h. KRAJ PROGRAMA


dominikanska republika cenovnik decembar 2023

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz avionom na relaciji Beograd – Frankfurt – Punta Kana – Frankfurt - Beograd (prevoznik Air Serbia i Condor),

- aerodromske takse u Beogradu, Frankfurtu I Punta Kani u iznosu od 218 evra (iznos podložan promeni),

- smeštaj u odabranom hotelu na bazi 13 noćenja sa all inclusive uslugom,

- transferi autobusom aerodrom -hotel - aerodrom,

- usluge lokalnog agenta na engleskom jeziku

- troškovi organizovanja putovanja.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Fakultativni izleti i posete,

- OBAVEZNO međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

- individualni troškovi,

- napojnice

 

VAŽNE NAPOMENE:

- Mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama, uz doplatu.

- Za ulazak u Dominikansku Republiku potrebno je posedovati važeći pasoš čiji rok ne ističe za manje od 6 meseci od datuma ulaska u zemlju.

- Za putovanje u Dominikansku Republiku nije potrebna vakcinacija niti PCR test. Većina hotela raspolaže lekarskom uslugom.

U većim gradovima postoje specijalističke klinike namenjene turistima. Obavezno je konzumiranje flaširane vode čime se izbegava svaka mogućnost tropskih oboljenja. Preporučuje se nošenje nesesera sa prvom pomoći, ličnim lekovima, antibioticima, lekovima protiv dijareje, sprejom protiv komaraca, slično kao i za putovanja u druge tropske zemlje.   

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 30 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se

preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Filip Travela ili d) platnim

karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih

mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; b) platnim kar􀆟cama

(Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata;

kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Filip Travel ima potpisan ugovor. 3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata.

 

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.


SMEŠTAJ:

Osim navedenih, u ponudi je još veliki broj hotela za koje možete dobiti ponudu na upit.

 

VIK Arena Blanca 4* se nalazi na plaži Arena Gorda, 30 min. udaljeno od Punta Cana aerodroma. Raspolaze sa 447 moderno opremljenih soba sa balkonima, kablovskom TV, mini frižiderom, klima uređajem, fenom za kosu, direktnom telefonskom linijom i sefom uz doplatu.

Hotel ima glavni restoran gde su obroci (doručak, ručak i večera) na bazi samoposluživanja – izbor više jela, i jos 3 a la carte restorana italijanske, internacionalne i lokalne kuhinje, 5 barova i snek barova. Bazen sa delom za decu ima skoro 2.000m2. U sastavu hotela je poznati internacionalni ronilački centar “Pelicano Water Sports”. Hotel nudi spa centar kao i terapeutske usluge, uz doplatu. Programi za zabavu gostiju su svakodnevno u ponudi, a organizuju se I extra romantične večere na plaži uz doplatu. Pored all inclusive usluga koje su uključene u cenu smeštaja izdvajamo one koje se doplaćuju na licu mesta: motorizovani sportovi na vodi, internacionalna pica, sef u sobi, frizer, usluge lekara, internet, svi tretmani u spa centru kao i kockarnica.

 

Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa 4* ima idealnu lokaciju na korak udaljenosti od najčuvenije Bavaro plaže, u živopisnom lokalnom mestu El Cortecito, dobro povezan sa aerodromom Punta Cana. Raspolaže sa moderno opremljenim sobama sa balkonima, kablovskom TV, mini friziderom, aparatom za kafu, direktnom telefonskom linijom, klima uređajem, sefom i internetom, uz doplatu. Pored glavnog restorana u kom se doručak, ručak i večera gostima nude po principu samoposluživanja – izbor više jela, hotel ima: italijanski restoran, gurme restoran internacionalne kuhinje, meksički restoran, sushi i restoran azijske kuhinje kao i američki gril . Na plazi se nalazi food truck kao snek bar koji hotelskim gostima nudi hranu od 11 do 18h. U sklopu hotela se nalazi luksuzni spa centar sa tretmanima za relaksaciju, ulepšavanje i negu . Svi tretmani su uz doplatu i unapred zakazivanje termina. Za ljubitelje golfa, u blizini ovog hotela su golf tereni.

 

Iberostar Punta Cana 5* nalazi se direktno na peščanoj plaži Bavaro, okružen bogatim tropskim vrtom, sa velikim bazenima, ležaljkama i suncobranima za goste hotela. Raspolaže moderno opremljenim sobama sa balkonima, klima uređajem, satelitskom TV, sefom, mini-barom koji se svakodnevno dopunjuje, peglom i daskom za peglanje, aparatom za kafu, filtriranom vodom za piće, fenom za kosu. Hotel ima glavni restoran u kom su glavni obroci na bazi samoposluživanja – izbor više jela, kao i nekoliko a la carte restorana internacionalnih kuhinja, meksički i azijski restoran. Zabavu gostiju organizuje tim za animaciju, uz žive svirke, noćni klub i kazino. Na raspolaganju su sportovi na vodi, tenis, odbojka ili fudbal na plaži, a u blizini hotela se nalaze i golf tereni. U sastvau hotela su luksuzno opremljen spa centar, fitnes centar, klub za decu, ronilacki centar koji osim polaganja za PADI ronilačku dozvolu, organizuje i ekskurzije brodom do nekih od najpoznatijih lokaliteta za ronjenje.

 

Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort 5* se nalazi na 100 metara od plaže Cabeza de Toro. Gostima rizorta su na raspolaganju klimatizovane sobe sa terasom, opremljene garderoberom, kuvalom, mini-barom i sefom. U ponudi su i flat-screen TV, balkon i sopstveno kupatilo sa tušem. Recepcija radi non- stop, a gostima su takođe na raspolaganju posluga u sobi i besplatan WiFi u svim prostorijama. U okviru rizorta se nalaze vrt i dečije igralište. Glavni bazen je površine cak 1000m2 a deciji 600m2. Hotel ima čak 7 restorana i isto toliko različitih barova, tako da je obezbeđena raznovrsna ishrana za sve vrste korisnika. Postoji posebna zona za vodene sportove, klub za odmor, doktorska ordinacija i veliki proj prodavnica i butika.


Punta Cana Princess Adults Only 5* je smešten na plazi Bavaro, 25 min od aeodroma Punta Cana. Raspolaže sa 270    tipski različitih soba, koje imaju 1 double ili 2 twin kreveta, kupatilo sa jazuzzi kadom, tuš, balkon. Sobe imaju aparat za kafu, mini bar, kablovski TV, klimu I sef uz doplatu. Hotel ima 5 restorana , jedan snack bar i 3 bara koja posluzuju nacionalna i intrenacionalna pića. Na posebnom delu plaže mogu se organizovati romantične večere na zahtev. Postoje časovi ronjenja, tenis i razni sadržaji za nemotorizovane sportove, wellnes i spa centar. Wi Fi je besplatan samo u lobiju hotela. Svi obroci u sklopu all inclusive usluge su na bazi samoposluživanja – izbor više jela.

 

Melia Punta Cana Bech Resort Adults Only 5* se nalazi 100 metara od plaže Bavaro. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju balkon i prostor za sedenje, aparta za kafu, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, pribor za peglanje, kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom, kao i Wi Fi pristup. Hotel ima šest restorana od kojih su dva na bazi samoposluživanja i sedam barova. Nude jela nacionalne kuhinje tipa: španska, italijanska, karipska, azijska, a osim toga daju pristup u jos 6 restorana lociranih na Melia Caribe Beach. Tu su 4 bazena, Spa, teretana, vožnja kanua i mogucnost besplatnog rentiranja bicikala. Palma Real Shoping Village je na par koraka od resorta i nudi obilje sadržaja kao i mogucnost kupovine u radnjama svetski poznatih brendova. Sef na recepciji uz doplatu.

 

Bahia Principe Fantasia Punta Cana 5* je 11 km od Parka Dolphin Island, u bajkovitom ambijentu sa 3 bazena, 5 restorana i 6 barova. Sobe imaju 2 king size kreveta, sofu, kadu sa hidromasažerom, odvojen tuš i prateći kupatilski asesoar sa peškirima i papučama. Klimatizovane su, opremljene mini barom, telefonom, flat TV, peglom i daskom za peglanje. Besplatan WiFi je dostupan u hotelu 24h. Svi obroci u sklopu all inclusive usluge su na bazi samoposluživanja – izbor više jela. Hotel raspolaže prodavnicama i raznovrsnim sportskim sadržajima, kao i spa & welness / fitnes ponudom. Sef na Recepciji uz doplatu.

 

OPŠTE NAPOMENE:

Organizator putovanja poseduje licencu OTP 113/2021, kategorija licence A, izdata 12.10.2021. godine od strane Registra turizma koji vodi Agencija za privredne registre R Srbije. Organizator putovanja ima depozit u visini 2.000,00 EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 250.000,00 EUR za slučaj insolventnosti i radi naknade štete po polisi osiguranja broj 470000054060 koja važi od 01.10.2022. do 01.10.2023. godine. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod društva za osiguranje TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, broj telefona: +381 11 3305100, broj telefaksa: +381 11 3122420, e-mail adresa: office@triglav.rs, pisanim putem ili telegramom na adresu TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, Milutina Milankovića 7a ili na email: office@triglav.rs. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja agencije Filip Travel osim u tački 12.1 gde je za otkaz putovanja od strane putnika 16 ili manje dana pre započinjanja putovanja penal 100%.


ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga