Zanzibar
TopTravel » Zanzibar

ZANZIBAR

Stone Resort Villas

Kiwengwa

 

Ostrvska država Zanzibar nalazi se na samo 6 stepeni južno od Ekvatora uz istočnu obalu Tanzanije. Čini je nekoliko ostrva od koji su najveća Pemba i Unguja. Glavni grad Zanzibar nalazi se na Unguji. Stari deo grada Stone Town proglašen je za svetsku baštinu zbog svog istorijskog i kulturnog značaja. Tropska klima sa prosečnim temperaturama od 23°C u julu do 28°C u januaru čini ga idealnim mestom za odmor tokom čitave godine. Najviše padavina uz najviše temperature i veliku vlagu ima u aprilu i maju pa te mesece treba izbegavati. Netaknute bele peščane plaže, obilje sunca, čisto toplo more, puno zelenila, retke vrste biljnog i životinjskog sveta, kontrast između sjaja turizma i siromaštva lokalnog stanovništva, opijajući mirisi egzotičnih začina: cimeta, šafrana…nateraće vas da zaboravite na realnost i biti jedno nezaboravno iskustvo.

 

 

Položaj: Stone Resort Villas se nalazi na ostrvu Zanzibar na plaži Kiwengwa, koja se nalazi u središnjem delu istočne obale. Udaljena je od glavnog grada (Stone Town) i aerodroma 45 kilometara kao i od plaža Nungwi i Paje na po 40km.
Sadržaji: Ova vila je skriveni dragulj na istočnoj obali ostrva Zanzibar. Stone Resort nudi svu slobodu odmora u vili, plus mnoštvo neverovatnih sadržaja ispred vaših vrata.
Sobe: Objekat poseduje 12 soba sa terasama, ukupnog kapaciteta 26-28 ljudi sa bazenom i restoranom. Prosečna kvadratura sobe sa terasom je 35 kvadrata.
Svaka soba: Svaka soba je klimatizovana, ima zasebno kupatilo sat tuš kabinom kao i wifi, sef. Udaljenost objekta od plaze je 20 metara. Površina bazena 10×5 metara, dubina 1.5m.
Restoran: ima veliki izbor domaćih i internacionalnih pića i bogat okeanski meni. Terasa restorana ima 40 mesta.
Napomena: Moguće je organizovati povratni transfer od/do aerodroma kao izlete, safari, pecanje i školu kajta.

 

 

https://stone-resort.com/

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

CENA OD 1250 EUR PO OSOBI

 

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA SADRŽI:

-Smeštaj u vili Stone Resort, sa uključenim polupansionom (HB,set meni), povratni transfer, povratnu avio kartu sa svim taksama, kompanija kojom se leti je Fly Dubai.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA NE SADRŽI:

-Vizu za Tanzaniju –plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50USD)

-Individualne troškove

-Fakultativne obilaske i izlete

-Doplatu za prekoračenje kilaže i prtljaga (cena po kg u zavisi od kompanije sa kojom se leti)

 NAPOMENA:

Vreme prijave u sobe je od 14h, a vreme odjave do 11h. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima.Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Državljani Srbije mogu ulaziti u Tanzaniju. Ukoliko država polaska ili avio-kompanija kojom su doputovali traže negativan test kao uslov za putovanje, putnici su obavezni da pokažu rezultate testa prilikom ulaska u Tanzaniju. Svi putnici se detaljno proveravaju po dolasku a u slučaju potrebe, moze se traziti da se uradi brzi test. Strani državljani pod istim uslovima ulaze u Tanzaniju.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U SMEŠTAJU.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Belvi travel doo 116/2021 od 13.10.2021. A kategorija


ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga