Zanzibar Leto 2023 – Jun
TopTravel » Daleke destinacije » Zanzibar  » Zanzibar Leto 2023 – Jun

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

ZANZIBAR

Nungwi Beach – JUN

02.06. - 12.06.2023.

9 NOĆENJA od 1.300 € po osobi

Cena za paket po osobi avionska karta + hotel + transfer

cenovnik jun 1
cenovnik jun 2
cenovnik jun 3
cenovnik jun 4

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate

 

**DOPLATA ZA BORAVIŠNU TAKSU 1USD po osobi po danu na licu mesta


U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

- Prevoz avionom na relaciji Beograd – Istanbul - Zanzibar - Beograd (prevoznik Turkish Airways)

- Aerodromske takse u Beogradu, Dubaiu i Zanzibaru u iznosu od 347 € (čiji je iznos podložan promeni)

- Smeštaj u hotelu kategorije tri/četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (9 noćenja sa navedenim tipom usluge ishrane)

- Transferi aerodrom – hotel – aerodrome

- Usluge lokalnog predstavnika na engleskom jeziku.

 

Kako ne biste čekali na ulazak u sobu 12 sati po dolasku do redovnog check in-a, soba je rezervisana i dan ranije što omogućava ulazak u sobe odmah po dolasku u hotel.   Poletanje 12. juna je u 04:45 pa se iz hotela se kreće oko ponoći, i takodje je obračunata noć 12. juna kako biste imali rezervisanu sobu do samog polaska na aerodrom (ukupno 10 noćenja).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa COVID polisom

- Boravišna taksa

- Individualni troškovi

- Napojnice.

VIZA: Srpskim državljanima uz biometrijske pasoše je potrebna viza i pribavlja se po sletanju na aerodrom po ceni od 50 €.

 

PREDVIĐENA VREMENA LETA:

Polazak iz Beograda 02. jun u 09:15             Sletanje u Istanbul 02. jun u 12:05

Poletanje iz Istanbula 02. juna u 18:35          Sletanje na Zanzibar 03. juna u 01:55

 

Povratak sa Zanzibara 12. juna u 04:45        Sletanje u Istanbul 12. juna u 11:55

Poletanje iz Istanbula 12. juna 14:00             Sletanje u Beograd 12. juna 14:40

 

NAPOMENE

- Obavezno se još jednom raspitajte o uslovima ulaska u zemlju do 5 dana pred polazak na putovanje

- Fakultatvni izleti i individualni troškovi putnika nisu uključeni u cenu

- Obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje

- Napominjemo da u slučaju promena vremena leta ne snosimo troškove promena hotela

- Na raspored sedenja u avionu agecnija ne može uticati. Putnici mogu lično online uz doplatu birati mesta.

 

OPIS HOTELA I DOPLATE:

AMAAN BEACH BUNGALOW 3*

Hotel Amaan Bungalows se nalazi na Nungwi-ju, na severu ostrva. Ova plaža je jedna od najlepših na ostrvu, poznata po delu na kom je najmanje izražena oseka što garantuje kupanje tokom celog dana. Pozicioniran je na samoj plaži. Poseduje bazen, restoran, prodavnicu, lekara na poziv...

Standard sobe su predviđene za smeštaj dve osobe. Ove sobe poseduju klima uređaj, mini bar, frižider, ventilator i terasu ili balkon, kao i kupatilo sa fenom.

Sobe sa pogledom na bazen predviđene su za tri osobe (francuski ležaj i jedan krevet, ili tri odvojena kreveta). Sve ove sobe imaju klima uređaje i balkone, kao i kupatila sa fenom.

Hotel ima odličan restoran sa velikom terasom na kojoj se poslužuju obroci, tako da se nećete pokajati i ukoliko se odlučite za uslugu sa polupansionom.

DOPLATE:

Doplata za polupansion          380 € po osobi

Pool View soba                       786 € cena paketa za dete do 4 godine

    Sve osobe uzrasta preko 4 godine plaćaju 100%

 

LANGI LANGI BEACH BUNGALOWS 3*

Nalazi se na samom severu ostrva na prelepoj Nungwi plaži. Tradicionalno uređen, gostima nudi plažu, recepciju, glavni restoran, bar, baštu, bazen na otvorenom, sportove na vodi (uz doplatu), a la carte restoran, sef. Sobe su klimatizovane, sa sopstvenim kupatilom T/WC, ventilator, mini bar, telefon, sef, veranda ili balkon. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

DOPLATE:

Doplata za polupansion          395 € po osobi

Pool View soba                     786 € cena paketa za dete do 4 god kada deli krevet sa roditeljima

   1.360 € cena paketa za dete od 4-12 godina na pomoćnom ležaju

   Sve osobeuzrasta preko 12 godina plaćaju 100%

 

MY BLUE 4*

Hotel My Blue se nalazi na najlepšem delu peščane plaže Nungwi, 200m od ribarskog sela Nungwi j. Renoviran je i ima 97 soba. Smeštene su u paralelnim jednospratnim zgradama, koje se protežu levo i desno od tropskog vrta. Sadržaji u hotelu My Blue uključuju lobi sa recepcijom, WIFI uz doplatu, glavni restoran-švedski sto (poseban meni za decu), 2 a-la-carte restorana (indijski, arapski, kao i morski plodovi), 2 bara, butik i servis za pranje veša.

Usluga je All inclusive tako da možete rasterećeno da uživate u svom odmoru. Mini dečiji klub od 5-8 godina od 10-16h. Doručak, ručak, večera su na bazi švedskog stola. Kasni doručak se služi u baru. Grickalice, kafa, čaj i keks, neograničena bezalkoholna pića, mineralna voda, lokalna alkoholna pića (10-22h).

Standard sobe su u prizemlju, imaju klimu, tuš, fen, SAT TV, sef, mini frižider (uz doplatu) i terasu.

Villa sobe: Nalaze se u bungalovima I sastoje se od dve sobe. Kapacitet dve odrasle osobe I dvoje dece do 12 god.

DOPLATE:

Villa                 1.550 € cena paketa za dete od 2-12 godina

  Sve osobe uzrasta preko 12 godina plaćaju 100%

 

NUNGWI BEACH RESORT BY TURACO EX DOUBLETREE HILTON 4* 

Nalazi se na beloj peščanoj plaži u severnom delu Zanzibara. Hotel je izgrađen u tradicionalnom zanzibarskom stilu sa krovovima od lišća Makti palmi. Tropski vrtovi okružuju hotel koji poseduje i otvoreni bazen i bar. Svaka soba je klimatizovana i opremljena: flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini frižider, besplatan WiFi. Kreveti imaju mreže protiv komaraca i privatna kupatila u kojima se nalazi sva dodatna oprema. Doručak se služi svakodnevno u Ngalava restoranu koji takođe nudi koktele i zabavu uživo tokom noći. Gosti mogu rezervisati mesta u Fisherman Bar-u i Grill-u gde se služe domaća i internacionalna kuhinje. 

DOPLATE:

Doplata za all inclusive           420 € po osobi

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Prilikom prijavljivanja I zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se kompletan iznos za avionske karte i avans 40% za smeštaj, dok se ostatak upladuje najkasnije 25 dana pred početak putovanja.

- Plaćanje može biti: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

- Avio karte je mogude platiti na 3 mesečne rate bez kamate (čekovima).

 

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Pre polaska na putovanje pribavite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja sa doplatom za kovid. U poslovnicama Organizatora putovanja moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Triglav koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove.  Osiguranje ne uključuje troškove karantina.

 

OPŠTE NAPOMENE:

Organizator putovanja ima licencu OTP 113/2021 izdatu 12. oktobra 2021. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima depozit u visini 2.000 -EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 250.000- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i programom putovanja. Garancija po Polisi osiguranja garancija putovanja broj 470000049593 važi od 01.10.2021. do 01.10.2022. godine. Garancija putovanja se aktivira u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod društva za osiguranje TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, broj telefona: +381 11 3305100, broj telefaksa: +381 11 3122420, e-mail adresa: office@triglav.rs, pisanim putem ili telegramom na adresu TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd, Milutina Milankovida 7a ili na e-mail: office@triglav.rs

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga