Budimpešta advent
TopTravel » Budimpešta advent

BUDIMPEŠTA

ADVENT BOŽIĆNI VAŠAR

JEDNODNEVNI IZLET

TERMINI: 03.12.2022, 10.12.2022. i 17.12.2022.

 Polasci iz Novog Sada, Bačke Palanke, Sremske Mitrovice, Rume, Inđije i Zrenjanina

 

BUDIMPEŠTA – KRALJICA DUNAVA

Budimpešta predstavlja glavni turistički, industrijski, politički, trgovački I saobraćajni centar Mađarske, ujedno je i prestonica ove Republike. Nastala je spajanjem tri grada Budima, Obude I Pešte davne 1873. Godine. Za nekoga ko nikada nije bio u Budimpešti, a i za one koji bi je rado opet posetili, postoji mnogo razloga za to. Budimpešta je veoma turistički valorizovana, u samom gradu postoji veliki broj znamenitosti, izuzetnih građevina i primera različitih stilova arhitekture, veliki broj sakralnih objekata I trgova, 11 mostova koji spajaju dve obale, poslastičarnica Žerbo, a Kraljevska palata na uzvišenju pružiće vam izvanredan pogled na celokupan grad. Pođite sa nama da zajedno otkrivamo, istražujemo I uživamo. Garantujemo vam smeh, druženje, provod I nezaboravne uspomene!

 

Smej se, voli, putuj!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak grupe iz Sremske Mitrovice sa parkinga ispred sportkog centra „Pinki“u 02:00h, polazak iz Novog Sada sa parkinga ispred autobuske stanice ATP “VOJVODINA” u 03:00h. Direktna vožnja do Budimpešte, sa usputnim pauzama prema potrebi. Po dolasku u Budimpeštu, odlazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada: Trg Heroja, Muzej Lepih umetnosti, Andraši ulica, Opera, Bazilika Sv. Ištvana, Parlament, Rakoci ulica... Vožnja do Budimske tvrđave. Razgledanje Ribarskog bastiona, Matijine crkve, Kraljevske palate... Odlazak u Vaci ulicu, šetnja glavnom trgovačkom ulicom grada. Odlazak na Dunavski korzo – najlepše šetalište na Peštanskoj obali koje se pruža između Lančanog i Eržebet mosta. Slobodno vreme za zamenu novca i individualno razgledanje centra grada do večernjih sati. U večernjim satima postoji mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje brodom po Dunavu. Razgledanje prelepo osvetljenih budimpeštanskih obala i mostova. U dogovoreno vreme, polazak za Novi Sad i Sremsku Mitrovicu. Vožnja autoputem kroz Mađarsku sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Novi Sad i Sremsku Mitrovicu u kasnim noćnim satima.  

              

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Polazak iz Novog Sada                              3.200,00 dinara

Polazak iz Rume                                         3.400,00 dinara

Polazak iz Zrenjanina                                 3.450,00 dinara

Polazak iz Sremske Mitrovice                    3.500,00 dinara

 

*MOGUĆI POLASCI IZ BAČKE PALANKE, INĐIJE

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim troškovima na navedenim relacijama,

- Razgledanja prema programu,

- Usluge vodiča,

- Troškovi organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Međunarodno putno osiguranje,

- Sve usluge koje nisu navedene,

- Lični troškovi.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

- Krstarenje brodom po Dunavu, cena 15 eur;


MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA

Organizator putovanja Evropa Turs d.o.o. zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 45 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put. Broj programa 037/2022.

Napomena: U skladu sa ZAKONOM O TURIZMU, jednodnevni izleti ne podležu zaštiti vezanoj za garancije putovanja.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga