Zagreb advent
TopTravel » Zagreb advent

ZAGREB

***NAJBOLJA BOŽIĆNA DESTINACIJA U EVROPI***

JEDNODNEVNI IZLET

TERMIN: 10.12.2022.

 

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuvanog vina i raznih obilazaka… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vreme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtevnijih turista. Zabava, dobra hrana, jedinstveni događaji, umetnost, ali i istinski praznični ugođaj čekaju vas na ulicama grada Zagreba.

PROGRAM PUTOVANJA: NOVI SAD – ZAGREB - NOVI SAD

Polazak grupe u 03:00 časova iz Novog Sada sa parkinga ispred autobuske stanice ATP „VOJVODINA”. Vožnja  autoputem prema Zagrebu uz usputne pauze prema potrebi. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima. Panoramsko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Katedrala, Kaptol, Dolac - živopisna gradska pijaca, Tkalčićeva ulica, Gornji grad, Trg svetog Marka, zgrada Hrvatske vlade, crkva svete Katarine i kula Lotrščak. Silazak do Donjeg grada i Trga bana Jelačića. Šetnja do Trgova Zrinjskog, Štrosmajera i kralja Tomislava. Slobodno vreme za individualni boravak na Božićnom marketu. U dogovoreno vreme, polazak za Novi Sad. Vožnja autoputem sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Novi Sad u kasnim večernjim časovima.      

    

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 40 EUR

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE


CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim troškovima na navedenim relacijama,

- razgledanja prema programu

- usluge vodiča ,

- troškovi organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- međunarodno putno osiguranje,

- Sve usluge koje nisu navedene,       

 

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA

Organizator zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 45 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put.

Napomena: U skladu sa ZAKONOM O TURIZMU, jednodnevni izleti ne podležu zaštiti vezanoj za garancije putovanja.

Cenovnik broj 1, od 24.10.2022. Broj programa 061/2022   

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga