Andaluzija 2024
TopTravel » Evropski gradovi » Španija  » Andaluzija 2024

ANDALUZIJA 2024

MALAGA – TORREMOLINOS – SEVILJA – KORDOBA – RONDA – MARBELJA

14.01. - 18.01.2024 / 11.02. - 15.02.2024 /

10.03. - 14.03.2024

5 dana / 4 noćenja / avionom

MAGIČNO PUTOVANJE

Torremolinos je grad u Španiji, na obali Alboranskog mora, koje se nalazi na najzapadnijoj tački Sredozemnog mora izmedju Španije i Maroka. Ova obala je u svetu poznata pod nazivom „Costa del Sol“ – Obala Sunca i prostire se od grada Nerja, preko glavnog centra ove oblasti Malage do mesta Tarife. Duž celog Torremolinosa prostire se prelepa peščana plaža dugačka preko 7 km.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN, BEOGRAD – MALAGA –TORREMOLINOS

Individualno prijavljivanje i predaja prtljaga na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja na šalteru Air Serbia. Poletanje aviona za Malagu u 07:50h (JU 576). Po sletanju u Malagu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Plasa de la Mersed, Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt, Plasa de la Konstitusion.. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2. DAN, TORREMOLINOS – KORDOBA – TORREMOLINOS

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Kordobu. Po dolasku panoramski obilazak: Rimski most, jevrejska četvrt... Obilazak La Mazquite (džamija katedrala - ulaznica uključena u cenu). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. DAN, TORREMOLINOS – MARBELJA – RONDA – TORREMOLINOS

Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog letovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

4. DAN, TORREMOLINOS – SEVILJA – TORREMOLINOS

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Sevilju, glavni grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope. Po dolasku panoramski obilazak: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

5. DAN, TORREMOLINOS – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 17:50h (JU 579). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 21h. Kraj programa.

andaluzija cenovnikk2024

SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMUM 6 OSOBA PO POLASKU

 

POPUSTI I DOPLATE:

- deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€ (na upit),

- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10€ popusta (na upit),

- doplata za 1/1 sobu 150 € (na upit).

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

- Avio prevoz na relaciji Beograd – Malaga – Beograd (prevoznik Airserbia),

- Aerodromske takse - 39€ (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),

- Transfer aerodrom – hotel – aerodrom,

- smeštaj u Aparthotelu Bajondillo 4* u Torremolinosu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto),- Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,

- Agencijske usluge,

- Panoramsko razgledanje Malage,

- Usluge lokalnih vodiča.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

- Međunarodno zdravstveno osiguranje,

- Fakultativni programi,

- Individualni troškovi.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

- Kordoba – 90€ (sa ulaznicom za La Mazquitu)

- Marbelja i Ronda – 65€

- Sevilja – 80€

 

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje.


NAČIN PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,

2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana,

3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,

4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),

5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

 

OPIS SMEŠTAJA:

APARTHOTEL BAJONDILLO 4*

Lokacija: Apartmani Bajondillo se nalaze na plaži u Toremolinosu., na oko 3 km od Akva parka Aqualand. Grad Malaga udaljen je oko 12 km, aerodrom 6 km.

Sadržaj: U sklopu kompleksa nalazi se veliki vrt sa mediteranskim biljem, bazen na otvorenom,bar pored bazena, stolovi za stoni tenis, igraonica, biblioteka . wi-fi besplatan u celom objektu.

Smeštaj: Svi apartmani imaju sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se pogled na more. Sve sobe sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)

Više informacija o hotelu na https://www.bajondillo.com/

 

NAPOMENE:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Kalkulacija je rađena za najmanje 25 putnika.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 1.12.2022.

Cenovnik br. 1 od 29.09.2023

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga