Istanbul avionom 2023
TopTravel » Istanbul avionom 2023

ISTANBUL

4 DANA / 3 NOĆENJA, AVIONOM

08.06. - 11.06.2023. / 13.07. - 16.07.2023. / 24.08. - 27.08.2023. /

21.09. - 24.09.2023. / 19.10. - 22.10.2023.

POSETOM ISTANBULA MOŽETE VIDETI JEDAN GRAD, A UZGRED I POSETITI DVA KONTINENTA

ISTANBUL – jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6 veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najveći hrišćanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj. Istanbulske znamenitosti je teško nabrojati a da se ne napravi neki propust. Baš zato, ovo je grad koji vas privlači da mu se uvek i iznova vraćate a da Vam svaka poseta bude jedinstvena i drugačija od prethodne.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN, BEOGRAD – ISTANBUL

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Po sletanju transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2. DAN, ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativno: obilazak Vaseljenske patrijaršije, Gvozdene bugarske crkve svetog Stefana i živopisnog kvarta Balat, poznatog po šarenim stepenicama. Odlazak na vidikovac Pjer Loti, a posle vidikovca obilazak Ejupove džamije u čijoj neposrednoj blizini se nalazi i turbe Mehmed paše Sokolovića. Nastavak ka outlet centru Venecija, koji je replika istoimenog grada. Slobodno vreme. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na tursko veče. Noćenje.

 

3. DAN, ISTANBUL

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na krstarenje Bosforskim moreuzom u pratnji lokalnog vodiča. Nakon toga poseta kvartu Ortakoj, najpopularnijem mestu za izlaske na samoj obali Bosfora, a zatim slobodno vreme na Trgu Taksim i glavnoj ulici Istiklal. Slobodno popodne. Fakultativno: u večernjim časovima odlazak u restoran na brodu, sa orijentalnom muzikom uz večeru i neograničenom piće. Noćenje.

 

4. DAN, ISTANBUL – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula u pratnji lokalnog vodiča – Sulejmanija Džamija, Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 15:40h (JU 803) ili 21:20h (JU 805). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“. Kraj programa.


CENOVNIK ISTANBUL AVIO 2023

SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA MAKSIMUM 6 OSOBA PO POLASKU

 

POPUSTI I DOPLATE:

- deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20€ u 1/2+1 sobi (NA UPIT),

- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),

- doplata za 1/1 sobu 180 € (NA UPIT).

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- avio prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd (prevoznik Air Serbia),

- aerodromske takse 58€ (u trenutku objavljivanja programa, podložne su promeni),

- transfer aerodrom – hotel – aerodrom,

- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto),

- smeštaj u 1/2 i 1/2 +1,

- usluge lokalnih vodiča,

- troškovi organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- fakultativne programe,

- međunarodno zdravstveno osiguranje

 

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 8 pax za realizaciju):

- Znamentitosti Istanbula: Aja Sofija, Plava Džamija, Hipodrom, Sulejmanija džamija - 20€

- Vaseljenska patrijaršija, Balat, Bugarska crkva, Pjer Loti, Ejup džamija, Venecia outlet - 20€

- Krstarenje Bosforom, Ortakoj, Taksim - 25€

- Tursko veče na brodu - 40€

- Tursko veče u restoranu Gar - 35€

 

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena.

 

NAČIN PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita banke;

4) platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, American Express);

5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

 

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Dalan 3*

Lokacija: hotel se nalazi u starom evropskom delu Istanbula, Aksaray – Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet, na kom se nalaze najznačajnije znamenitosti (Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je 250m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1 i 400m od metroa linija M2, sa kojim se stiže do Trga Taksim – centra modernog evropskog dela Istanbula.  Sadržaj: hotel raspolaže restoranom, barom, WiFi-om, liftom.

Smeštaj: sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TV-om.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto).

Više informacija o hotelu na http://www.dalanhotel.com/

 

NAPOMENA:

Za ulazak u R. Tursku rok važenja putne isprave mora biti najmanje 6 meseci od dana ulaska u R. Tursku. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima R. Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u program. Napomena za prtljag: Prtljag putnika sme da sadrži isključivo stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po osobi.

Cenovnik br. 4 od 24.05.2023.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 1.12.2022.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga