Krstarenje po Dalmaciji
TopTravel » Krstarenje po Dalmaciji
dalmacija krstarenje

KRSTARENJE PO DALMACIJI

Split – Makarska – Ostrvo Korčula – Ostrvo Vis – Ostrvo Hvar – Split

25.05.2022.

5 dana / autobusom i brodom Gradina

 

Dalmacija je istorijsko-geografski region na istočnoj obali Jadranskog mora, u Hrvatskoj, koja se proteže od ostrva Rab na severoistoku do ulaza u Bokokotorski zaliv na jugoistoku. Podeljena je u četiri županije, a grad koji je ističe kao simbol ove regije jeste Dubrovnik.

Na programu krstarenje po Dalmaciji, brod kojim se plovi je poznat pod nazivom „Gradina“. Brod sadrži 18 dvokrevetnih kabina za 36 osoba (6 kabina je na donjoj palubi i 12 kabina na glavnoj palubi). Svaka kabina je klimatizovana sa sopstvenim tušem i toaletom, opremljena ormarićem, sefom, zatvorenim i otvorenim salonom za goste, kao i barom, koji je gostima na raspolaganju ceo dan uz doplatu. Na trećoj palubi nalazi se veliki prostor za sunčanje na ležaljkama. Prilaz za kupanje je uređen na krmi broda (velika prostrana platforma).- SIGURAN POLAZAK IZ BEOGRADA, NOVOG SADA, SOMBORA, SUBOTICE, ZRENJANINA, BAČKE PALANKE I RUME -

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. DAN: SPLIT – MAKARSKA

Polazak autobusa (doplata za autobuski prevoz) iz Srbije. Noćna vožnja sa kraćim pauzama zbog graničnih formalnosti, odmora i osveženja. Očekivan dolazak u Split oko 12:00h. Polazak broda GRADINA u 13:00h. Krstarenje dalmatinskom obalom u pravcu Makarske. Ručak na brodu. U popodnevnim satima pauza za kupanje u jednoj od uvala Makarske rivijere. Noćenje u luci u centru Makarske. U večernjim časovima, slobodno vreme za samostalne obilaske, i šetnju poznatim šetalištem koje se odlikuje brojnim restoranima, prodavnicama i barovima. Noćenje na brodu.

 

2. DAN: MAKARSKA – OSTRVO KORČULA

Nakon doručka plovidba u pravcu ostrva Korčula. Ručak na brodu u jednoj od idiličnih uvala. Slobodno vreme za kupanje. Dolazak u popodnevnim časovima u grad Korčulu, rodno mesto svetskog putnika i avanturiste Marka Pola. Slobodno vreme za kupanje, šetnju i samostalno razgledanje. Noćenje u luci, neposredno pored grada Korčule.

 

3. DAN: OSTRVO KORČULA – OSTRVO VIS

Nakon doručka plovidba u pravcu ostrva Vis. Zbog svoje izolovanosti, ostrvo predstavlja zaista nešto posebno, i za njega još uvek važi slogan „Mediteran kakav je nekad bio“. Ručak na brodu i pauza za kupanje u jednoj od prelepih uvala. Dolazak u Višku luku u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za samostalno razgledanje i šetnje. Noćenje na brodu u Viškoj luci.

 

4. DAN: OSTRVO VIS – OSTRVO HVAR

Nakon doručka polazak broda sa ostrva Vis. Plovidba u pravcu Paklenih ostrva koja se nalaze neposredno ispred grada Hvara. Zaustavljanje na Paklenim ostrvima. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Dolazak u grad Hvar u kasnim popodnevnim satima. U večernjim časovima, slobodno vreme za šetnju i samostalne obilaske. Noćenje na brodu.

 

5. DAN: OSTRVO HVAR - SPLIT

Polazak sa ostrva Hvar u ranim jutarnjim časovima. Plovidba u pravcu Splita. Doručak na brodu. Dolazak u Split, i iskrcavanje u 10:00h. Slobodno vreme za šetnju po splitskoj tržnici i šoping. Polazak autobusa u 12:00h. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim satima.

 

 

CENA ARANŽMANA: OD 329

 

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Krstarenje prema programu

- Smeštaj u dvokrevetnoj kabini (1/2 TWC S sef KL) u potpalublju

- 4x polupansion (doručak i ručak)

- Lučke takse

- Trošak goriva i posade

- Besplatan internet

- Organizacija i realizacija putovanja

 

*Transfer iz Beograda (autobuska stanica - BAS), Novog Sada (ispred železničke stanice, kod stare lokomotive), Sombora (parking kod FK Radnički), Subotice (parking iza Radničkog univerziteta), Zrenjanina (Nova pijaca), Bačke Palanke (kod Vodne) i Rume (Rumska petlja)

 

DOPLATE:

- Turistička tasa 3,5 € po osobi na dan (na licu mesta);

- Konzumacija pića na brodu (na licu mesta);

- Napojnice za posadu (na licu mesta);

- Za smeštaj u kabini na glavnoj palubi 40 € po osobi;

- Doplata za autobuski prevoz 50 € (Beograd-Split-Beograd).

 

NAPOMENE:

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 30 putnika

Krajnji rok  za otkaz aranžmana zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja TA RELAX INTERNATIONAL, Bulevar Mihajla Pupina 10 a, lokal 19, Beograd, licenca OTP 133 / 2021 kategorija A

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga