Brilliant 5*
TopTravel » Leto 2023 » Albanija Leto 2023 » Drač  » Brilliant 5*

HOTEL BRILLIANT 5*

 

POLOŽAJ:

Hotel Brilliant & Spa 5* pozicioniran je u regiji Golem, na samom šetalištu uz plažu Kerret. U neposrednoj blizini nalazi se uređeni deo hotelske plaže sa suncobranima i ležaljakama koje su na raspolaganju gostima. Hotel je nov i savremeno uređen, a od aerodroma u Tirani je udaljen oko 36km.

 

SADRŽAJ:

Restoran u kom se služe pansionski obroci, a la carte restoran u kom se služe jela mediteranske kuhinje, moderan i uređen spa centar (unutrašnji bazen, sobe za različite vrste masaža, đakuzi), dva spoljašnja bazena od kojih je jedan na plaži, kao i dečiji bazen, uređeni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima, dva bara na plaži, mini klub u kome ima animacije za najmlađe goste.

 

SOBE:

Kategorija soba su deluxe, standard i suite. Sobe poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, TV, mini frižider, balkon i wi-fi internet.

 

USLUGA:

Noćenje sa doručkom (švedski sto) ili uz doplatu polupansion. 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga