Fafa Premium 4*
TopTravel » Leto 2023 » Albanija Leto 2023 » Drač  » Fafa Premium 4*

HOTEL FAFA PREMINUM 4*

 

POLOŽAJ:

Hotel Fafa Preminum 4* je moderan kompleks pozicioniran uz samo šetalište plaže Golem. Udaljen je 16km od grada Drača i 25km od aerodroma u Tirani.

 

SADRŽAJ:

Hotel se sastoji od nekoliko zgrada i nudi različite sadržaje za decu i odrasle. U centralnom delu hotelskog kompleksa nalaze se dva bazena sa delom za decu (sa toboganima i dečjim klubom). Gostima je na raspolaganju recepcija sa udobnim lobijem i barom, fitnes centar, stoni tenis, ležaljke na plaži kao i sportovi na vodi sa zasebnim plažnim barom. Restoran nudi odličnu gastronomsku ponudu kao i zabavni program za odrasle. Hotel poseduje besplatan privatni parking.

 

SOBE:

Hotel poseduje prostrane sobe kao i apartmane visoke kategorije. Sobe su komforne, moderne i imaju potpuno opremljena kupatila (kada ili tuš, fen, toaletna kozmetika). Sobe imaju klima uređaj, TV, besplatan bežički internet i mini bar.

 

USLUGA:

Švedski sto na bazi all inclusive sa mediteranskom i internacionalnom gastronomskom ponudom.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga