Grand Blue Fafa 5*
TopTravel » Leto 2023 » Albanija Leto 2023 » Drač  » Grand Blue Fafa 5*

HOTEL GRAND BLUE FAFA 5*

 

POLOŽAJ:

Hotel Grand Blue Fafa 5* jenovijeg datuma, nalazi se u regiji Golem i pozicioniran je u neporednoj blizini private plaže. Od Drača je udaljen oko 17km, a od aerodrome u Tirani oko 35km.

 

SADRŽAJ:

Hotel nudi dva restorana, glavni u kome se služe pansionski obroci i a la carte restoran koji se nalazi kraj bazena. Gastronomska ponuda je odlična i široka – internacionalna i morska. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova od kojih jedan na plaži, kao i spoljašnji bazen. Hotel je pogodan za goste koji žele aktivniji odmor jer pruža mogućnost bavljena različitim sportovima (joga, odbojka, aqua gym). Takođe, hotel nudi i sadržaja za najmlađe posetioce (igralište, vodeni tobogani, mini kućice), a tokom sezone o zabavi brine stručni animator.

 

SOBE:

Sobe su prostrane, luksuzno i savremeno opremljene. Svaka soba ima kupatilo, mini frižider (pojedine smeštajne jedinice kategorisane kao studio sadrže manji kuhinjski deo), telefon, TV, klima uredjaj. Svaka soba ima balkon sa garniturom za sedenje.

 

USLUGA:

Švedski sto na bazi all inclusive sa mediteranskom i internacionalnom gastronomskom ponudom.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga