Ibiza 3*
TopTravel » Leto 2023 » Albanija Leto 2023 » Drač  » Ibiza 3*

HOTEL IBIZA 3*

 

POLOŽAJ:

Hotel Ibiza 3* je udaljen oko 50 metara od široke peščane plaže na Jadranskoj rivijeri, u Golemu. Hotel je odličan za porodičan odmor. Zapravo, hotel je depadans hotela As i nalazi se neposredno iza njega. Udaljen je oko 13km od centra Drača.

 

SADRŽAJ:

Hotel ima sopstvenu recepciju kao i ostale sadržaje koji su na raspolaganju gostima: restoran, bazen, plaza hotela Albanian Star sa ležaljkama, snack bar, restoran sa terasom, fitness centar, sef, wi-fi internet u zajedničkim prostorijama besplatno, parking, bar na plaži,  odbojka na plaži, igralište, sportovi na vodi i animacija za decu.

 

SOBE:

Sobe su dvokrevetne sa dva ležaja i sobe za dve do četiri osobe (dve sobe sa dva standardna ležaja i jednim krevetom na razvlačenje). Svaka soba sadrži kupatilo, balkon, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, fen, telefon.

 

USLUGA:

Noćenje sa doručkom – doručak (švedski sto - samoposluživanje). Mogućnost doplate za polupansion, večera – izbor više jela iz hotelskog menija. Svi obroci se poslužuju u restoranu hotela As.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga