Epirus 3*
TopTravel » Leto 2023 » Albanija Leto 2023 » Saranda  » Epirus 3*

HOTEL EPIRUS 3*

 

POLOŽAJ:

Ovaj hotel se nalazi kraj prelepe peščane plaže, udaljen je svega 1 km od centra grada i luke. Položaj je veoma idealan za odmor u Sarandi, u njegovoj blizini se nalazi velik broj hotela, restorana, barova na plaži i još mnogo drugih.

 

SADRŽAJ:

Restoran u svom sadržaju sadrži restoran sa ponudom lokalne kuhinje, takođe sadrži barove sa savršenim pićem za opuštanje tokom dana. Takođe sadrži menjačnicu, Wf-i i parking. Gostima je na raspolaganju i recepcija.

 

SOBE:

Ovaj hotel raspolaže sa svega  64 sobe, veoma su moderno opremljene sa tradicijonalnim nameštajem, lepo uređenim kupatilom. Takođe raspolaže sa Wf-i koji je danas veoma potreba.

 

USLUGA:

Noćenja sa doručkom (švedski sto). Takođe može da ide i uz doplatu polupansiona. Postoji razlika u doplati dece i odraslih ljudi, a to je zato što deca od 5 do 12 godina plaćaj 7 EUR dnevno dok odrasli plaćaju 14 EUR dnevno.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga