Neos Marmaras 2023
TopTravel » Neos Marmaras 2023

NEOS MARMARAS 

Neos Marmaras se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Sitonije. Izgrađen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu daju prirodan hlad i specifičan miris. Ovo mesto, predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta na Halkidikiju. Prepoznatljiv je po dugim peščanim plažama, kristalno čistom moru smaragdne boje i bujnom vegetacijom, koju karakteriše borova šuma. 

Na prostoru turističkog mesta Neos Marmaras, nalazi se veliki broj vila i hotela, na različitim lokacijama, na plaži i u centru, pa je pogodan za različite tipove turista. Porodični ljudi mogu da uživaju u predivnim plažama, zalascima sunca i mestima za šetnju i da se relaksiraju od užurbane svakodnevnice. Za mlade koji vole da istražuju, postoje skrivene i netaknute plaže koje im mogu privući pažnju, a u večernjim satima postoji veliki broj kafića i klubova za nezaboravan provod. 

Takođe, Neos Marmaras je prepoznatljiv po dvema plažama: gradskoj plaži, koja je peščana, veoma prostrana i široka i na kojoj se nalazi jedan od najpoznatijih hotelskih kompleksa “Porto Carras” i druga plaža koja nosi naziv Paradiso ili “Rajska plaža”, što dovoljno govori kakvo je uživanje na njoj.

Na sajtu se nalazi samo deo ponude za Neos Marmaras, za širu ponudu kontaktirati agenciju (069/221-73-73).

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga