Avramidis
TopTravel » Leto 2023 » Grčka Leto 2023 » Grčka Apartmani Leto 2023 » Jerisos 2023  » Avramidis

Vila Avramidis nalazi se u Jerisosu na oko 70m od plaže. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije i četvorokrevetni apartman (pojedini imaju pogled na more). Vila je odlično poziconirana, kako zbog blizine plaže i šetališta, tako i zbog blizine javnog parkinga koji je na raspolaganju putnicima koji dolaze sopstvenim prevozom. Vila ima WI-FI internet, klima uređaj (korišćenje uračunato u cenu). Vila ne poseduje peškire.

U okviru kuće nalaze se sledeće sobe:

1/2 STUDIO: dva klasična ležaja ili francuski ležaj, kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa.

1/2+1 STUDIO: dva klasična ležaja i jedan pomoćni ležaj (manjih dimenzija), kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa.

1/3+1 STUDIO (bočni pogled more): tri klasična ležaja i jedan fioka ležaj ili francuski ležaj i klasičan ležaj sa fioka ležajem, kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa sa pogledom na more.

1/4 APARTMAN (bočni pogled more): dve odvojene spavaće sobe. Jedna soba poseduje francuski ležaj a druga dva klasična ležaja, odvojena kuhinja, kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa sa pogledom na more.

cenovnik avramidis 2023

FIRST MINUTE POPUSTI:

10% POPUSTA  ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE DO 31.03.2023.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga