Jotis
TopTravel » Jotis

Vila Jotis nalazi se u Jerisosu, u mirnoj luci, iza restorana Konak. Vila je udaljena od gradske plaže oko 50m. Vila poseduje poseduje četvorokrevetne apartmane i četvorokrevetnu mezonetu. Vila ima peškire, WI-FI internet, klima uređaj (korišćenje uračunato u cenu) i komarnike. Vila ne poseduje sopstveni parking, ali postoji mogućnost parkiranja ispred vile. Preporuka za porodičan odmor.

U okviru kuće nalaze se sledeće sobe:

1/4 APARTMAN: svi apartmani su u visokom prizemlju. Dnevni boravak sa kuhinjom (veliki šporet sa rernom, frižider sa manjim zamrzivačem) i dva klasična ležaja ili klasičan ležaj i ležaj na razvlačenje i spavaća soba sa francuskim ležajem, klima uređaj, TV, kupatilo, terasa (opremljena garniturom za sedenje).

1/4 MEZONETA: nalazi se u visokom prizemlju i galerija na prvom spratu, renovirana 2016 godine. Sastoji se iz dva nivoa. Na prvom nivou nalazi se kompletno opremljena kuhinja (veliki šporet sa rernom, frižider sa manjim zamrzivačem) i manji trpezarijski deo sa TV – om, klima uređaj , spavaća soba u okviru koje je francuski ležaj. Sa ovog prvog nivoa izlazi se na terasu koja je opremljena garniturom za sedenje. Pored trpezarijskog dela nalaze se stepenice koje vode na drugi nivo gde se nalazi francuski  ležaj i klasičan ležaj, TV.

cenovnik jotis 2023

FIRST MINUTE POPUSTI:

10% POPUSTA  ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE DO 31.03.2023.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga