Nelly – Kassiopi
TopTravel » Leto 2023 » Grčka Leto 2023 » Grčka Apartmani Leto 2023 » Krf 2023  » Nelly – Kassiopi

Vila NELLY Kassiopi je obnovljena i opremljena novim sadržajima za prošlu sezonu.

Lokacija: vila sa bazenom sa sunčanom terasom, ležaljkama i suncobranima. Smeštena na samoj plaži Kalamiona – prelazi se lokalni pešački put. Vila je udaljena 150m od centra grada i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.

 

Opis smeštaja:

Studio 02: soba sa dva kreveta i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, sef, klima, kupatilo sa peškirima, pegla i daska za peglanje, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 03+1: jedna spavaća soba sa dva ležaja, dnevni boravak sa jednim standardnim i jednim pomoćnim ležajem sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, sef, dva klima uređaja, kupatilo sa peškirima, pegla i daska za peglanje, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 04+2: dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, dnevni boravak sa dva dodatna pomoćna ležaja i sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, sef, klima u svim prostorijama (3 klima uređaja), kupatilo sa peškirima, pegla i daska za peglanje, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje – doplata po danu: std 02 – 5€, app 03 – 8€, app 04 – 10€.  Plaćanje na recepciji.