Elpis
TopTravel » Leto 2023 » Grčka Leto 2023 » Grčka Apartmani Leto 2023 » Nea Vrasna 2023  » Elpis

Vila Elpis nalazi se na svega tridesetak metara udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane sa odvojenom spavaćom sobom. Studiji i apartmani su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje, dok studiji u prizemlju nemaju terase, već koriste dvorišni prostor za sedenje. Veličina studija je cca 20-22m² + terasa, a apartmana cca 27m² + terasa. Vila nema sopstveni parking.

cenovnik elpis 2023 10 noci
cenovnik elpis 2023 10 noci van sezone sa prevozom 1
cenovnik elpis 2023 10 noci van sezone sa prevozom 2
cenovnik elpis 2023 15 noci specijalna ponuda

Cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

 

NAPOMENA: boravišna taksa 0.5 eura po danu po smeštajnoj jedinici nije uključena u cenu i plaća se u agenciji.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga