Kassandros
TopTravel » Kassandros

VILA KASSANDROS nalazi se na 300m od centra Sivirija i na 100m udaljenosti od plaže.

STRUKTURA: 1/2 apartman, 1/3 apartman, 1/4 apartman - APT= francuski krevet+trosed na izvlačenje (dušeci standardnih* dimenzija)

OPREMLJENOST: apartmani sadrže čajnu kuhinju (mini rerna sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilo sa tuš kadom, klima uređaj, LCD TV. U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski krevet, a u dnevnom boravku trosed na izvlačenje. Vila poseduje i lepo uređeno dvorište sa ozidanim roštiljem i natkrivenim delom za sedenje sa WiFi pristupom.

POGLED: dvorište i ulica

SPRATNOST: prizemlje i I sprat

KLIMA UREĐAJ: uračunat u cenu

PEŠKIRI: ne

POSTELJINA: da - menja se na 5 dana (ista se ostavljaja na spratu vile i gosti ih sami menaju)

WI-FI: internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora.

PARKING: da - poseduje sopstveni parking udaljen 100m od vile (agencija ne garantuje parking mesto, zbog limitiranog broja istih)

DODATNE KARAKTERISTIKE: poseduje toalet koji je gostima na raspolaganju poslednjeg dana boravka

 

KAKO STIĆI DO VILE: na kružnom toku skrenite desno u pravcu Kassandreia i Nea Skioni. Produžite pravo. Nakon 6,5km isključite se na isključenju sa desne strane – smer Siviri. Nakon isključenja sa glavnog puta produžite pravo. Nakon 800m skrenite levo (kod restorana Family) i vozite napred 30m i zatim skrenite desno pred kružni tok (parking). Nastavite 150m i potom skrenite desno ka moru. Vozite uz more sledećih 110m i potom skrenite u ulicu se leve strane i nakon 100m stižete do vile Kassandros (sa vaše leve strane).

cenovnik br.1 10 noci autobuski prevoz
cenovnik br.2 10 noci sopstveni prevoz
popusti i doplate
cene prevoza

DOPLATA ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA VAŽI ZA SIVIRI:

Novi Sad, Zrenjanin - 25€ po osobi

Kikinda - 30€ po osobi

Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 5 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donese drugačiju odluku!

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga