Teodora Limenaria
TopTravel » Teodora Limenaria

Teodora

Kuća Teodora se nalazi na ostvu Tasos, u Limenariji, na oko 34 km od Limenasa. Kuća je smeštena blizu marine, na šetalištu, nedaleko od same plaže, dok se centar grada nalazi na 50 m udaljenosti. U okviru kuće postoji i mala recepcija, a u ponudi kapaciteta kuće nalaze se apartmani i studij, smešteni na prvom i drugom spratu. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), bežični internet (uračunat u cenu) i TV. Kuća Teodora je B kategorije, ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga.

1/2 i 1/3 studiji (20-25 m2): - sadrže kompletno opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ili tri ležaja (ili manji francuski i standardni ležaj), kupatilo i manju terasu sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom na more i marinu.

1/4 studiji (20-25 m2): - sadrže kompletno opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ležaja ili manji francuski i dva standardna ležaja na sprat, kupatilo i manju terasu sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom na more i marinu.

1/4 duplex apartmani (34 m2): - sadrže dve manje spavaće sobe sa dva ležaja ili manjim francuskim, kuhinju, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga