Vila Zozef&Mary
TopTravel » Vila Zozef&Mary

Zozef&Mary

Vila Zozef&Mary je smeštaj novijeg izdanja, nalazi se u mestu Nea Flogita, na njenom samom početku, na oko 150 metara od plaže. U neposrednoj blizini vile nalazi se prehrambena prodavnica, a sam centar letovališta udaljen je oko 450 m. Vila Zozef&Mary je odlične „A“ kategorije, nema peškire i ima mogućnost parkinga ispred vile, na ulici. U svom sastavu Zozef&Mary ima studija, apartmane na prizemlju i velikih duplex apartmana na spratovima sa direktnim pogledom na more. Ponudu čine:

Četvorokrevetni studio: (32m2 + terasa) – Nalazi se na prizemlju vile. Sastoji se od veoma opremljenog kuhinjskog dela (veliki frižider sa zamrzivačem, šporet sa rernom,...), dela sa dva standardna i francuskim ležajem, kupatila sa ograđenom tuš kadom i lepe natkrivene terase sa garniturom za sedenje i tendom. Takođe, studio ima klima uređaj, Wi-Fi (uračunat u cenu) i TV.

Trokrevetni apartman: (23 m2 + terasa)  - Nalazi se na prizemlju vile. Sastoji se od veoma opremljenog kuhinjskog dela (veliki frižider sa zamrzivačem, šporet sa rernom...), dela sa dva standardna i francuskim ležajem, kupatila sa ograđenom tuš kadom i lepe velike polunatkrivene terase sa garniturom za sedenje. Apartman poseduje i klima uređaj, bežični internet „Wi-Fi“ (uračunat u cenu), kao i TV. Kuhinja i spavaća soba imaju izlaz na terasu.

Četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni duplex apartmani: (50 m2 + terasa/e) – Nalaze se na prvom i drugom spratu. Sastavljeni su od velike dnevne sobe u okviru koje se nalaze velika garnitura za sedenje ili dva standardna ležaja i velika, dobro opremljena kuhinja (veliki frižider sa zamrzivačem, šporet sa rernom...), dve spavaće sobe sa dva standardna i jednim francuskim ležajem, kupatila sa ograđenom tuš kadom i lepe, natkrivene terase sa garniturom za sedenje i tendom. Klima uređaj (uračunat u cenu) i TV se nalaze u dnevnoj sobi. Apartmani imaju bežični internet (uračunat u cenu), kamin i veliku trostranu terasu ili tri terase sa pogledom na more, na koje se izlazi iz dnevne i obe spavaće sobe.