Vila Penelopi
TopTravel » Vila Penelopi

Vila Penelopi

Vila Penelopi nalazi se u središnjem delu letovališta Pefkohori, tačnije smeštena je u pešačkoj zoni (u ulici prema moru od kafića Mamos), na svega 90 m od plaže. Vila je „B+“ kategorije, nema peškire i nema mogućnost parkinga na ulici isred. Preporučuje se gostima koji žele da budu blizu plaže, u središtu svih dešavanja u letovalištu, da uživaju u šetnji centrom i kupovini u mnogim prodavnicama. Vila Penelopi raspolaže sa četvorokrevetnim duplex apartmanima i sa dvokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica opremljena je klima uređajem (uračunat u cenu od juna do septembra), TV-om i Wi-Fi internetom. Ponudu čine:

1/4 duplex apartman: (33 m2) – smešteni su na visokom prizemlju. Imaju sopstveno dvorište (veličine 60 m2, do kojeg se silazi stepenicama iz apartmana) sa garniturom za sedenje i suncobranom. U kuhinji nema sto za ručavanje.

1/4 duplex apartman, veći: (44 m2) – sastoji se od kuhinje sa stolom za ručavanje (veliki šporet s rernom), dve spavaće sobe s standardnim ležajima, kupatila i lepe, prostrane, velike terase (23 m2), sa garniturom za sedenje.

1/2 + 2 studio: - nalazi se na drugom spratu, u potkrovlju, ima kosi krov sa visinom od 1,5 m do normalne visine, i u oko 90% prostora, studio je potpuno funkcionalan. Ostatak manje funkcinalnog prostora je u jednom delu kuhinje i spavaćem delu gde se nalaze kreveti (dva standardna i manji francuski ležaj).