Neos Marmaras
TopTravel » Neos Marmaras

NEOS MARMARAS 

Neos Marmaras se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Sitonije. Izgrađen je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu daju prirodan hlad i specifičan miris. Ovo mesto, predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta na Halkidikiju. Prepoznatljiv je po dugim peščanim plažama, kristalno čistom moru smaragdne boje i bujnom vegetacijom, koju karakteriše borova šuma. 

Na prostoru turističkog mesta Neos Marmaras, nalazi se veliki broj vila i hotela, na različitim lokacijama, na plaži i u centru, pa je pogodan za različite tipove turista. Porodični ljudi mogu da uživaju u predivnim plažama, zalascima sunca i mestima za šetnju i da se relaksiraju od užurbane svakodnevnice. Za mlade koji vole da istražuju, postoje skrivene i netaknute plaže koje im mogu privući pažnju, a u večernjim satima postoji veliki broj kafića i klubova za nezaboravan provod. 

Takođe, Neos Marmaras je prepoznatljiv po dvema plažama: gradskoj plaži, koja je peščana, veoma prostrana i široka i na kojoj se nalazi jedan od najpoznatijih hotelskih kompleksa “Porto Carras” i druga plaža koja nosi naziv Paradiso ili “Rajska plaža”, što dovoljno govori kakvo je uživanje na njoj.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga