Sarti Holidays
TopTravel » Sarti Holidays

SARTI HOLIDAYS

Sarti Holidays je novija kuća, smeštena u poznatom letovalištu Sarti, tačnije u Sarti beach-u. Nalazi se na svega 50 m od prelepe peščane plaže i na 20-ak minuta šetnje od centra mesta. U okviru kuće nalaze se studiji, stacionirani u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki studio sadrži klima uređaj (čije je korišćenje uključeno u cenu), SAT TV i Wi-Fi. U okviru smeštajnog objekta postoji organizovana zamena peškira i posteljina 2 puta tokom smene gostiju.

cenovnik sarti holidays
cenovnik sarti holidays drugi deo

*Studiji sa prednje strane zgrade imaju pogled ka brdu. Studiji sa zadnje strane zgrade imaju pogled izmedju zgrada i nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji u prizemlju, s obzirom da nisu ispod nivoa zemlje, se prodaju po redovnim cenama kao i ostale sobe na spratu. Sobe sa oznakom UT se nalaze na prvom i drugom spratu. Cena nije snižena zbog ulaza preko terase, već zbog orijentacije terase koja gleda ka svetlarniku kuće, te gosti imaju smanjenu privatnost i lošiji pogled sa terase. Navedene terase NISU prolazne.

*Studiji sa oznakom DM (107,207) imaju lep pogled na more izmedju zgrada. Po istoj ceni su u ponudi i studiji sa oznakom garden (001,006) koji se nalaze u prizemlju i osim terase imaju svoje malo izdvojeno travnato dvorište (oko 15m2).

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga