Vila Teodora
TopTravel » Vila Teodora

Vila Teodora

Vila Teodora se nalazi u poznatom letovalištu Parga, označena je kao vila B+ kategorije. Smeštena je u mirnom okruženju, odmah iznad Valtos plaže, a od šetališta, luke i centra mesta je udaljena oko 300 m. Razdaljina između vile i plaže Valtos je oko 450 m, stoga do nje se može stići uz par minuta hoda. Plaža Krioneri je malo udaljenija, oko 650 m od vile. Vilu okružuju kafići, restorani, taverne, a glavna prednost vile jeste upravo pogled iz smeštaja, pogled na prelepu plažu i more uz poglede na centar Parge.

Vila Teodora je sačinjena od veoma lepo uređenih studija i apartmana. Vila ima peškire ali nema mogućnost parkiranja.

Studiji (16-19 m2 + terasa): - Nalaze se na drugom spratu, imaju dva standardna ili francuski ležaj i mogućnost pomoćnog ležaja (uračunat u cenu), kuhinjski deo, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Sa terase se pruža pogled na more i Valtos plažu ili na grad.

1/4 i 1/5 Dupleks apartmani (60 m2 + terasa): - Nalaze se na prvom spratu. U okviru apartmana postoje dve spavaće sobe sa francuskim i dva standardna ležaja ( s po jednim klima uređajem i terasama), kupatilo sa kadom, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, TV, sofa i treća velika terasa sa garniturom za sedenje sa koje se pruža pogled na more, plažu Valtos i centar grada.

Svaka smeštajna jedinica ima signal za bežični internet (Wi-Fi). 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga