Vila Margarita
TopTravel » Vila Margarita

Margarita

Kuća Margarita se nalazi u Sivoti, prelepom turističkom letovalištu na Jonskoj obali Grčke. Kuća je starijeg datuma, već dugo godina u ponudi, smeštena otprilike na sredini između centra letovališta i prelepe plaže “Galikos Molos”. Kuća je okružena prelepim mediteranskim vrtom, u okviru kojeg se nalaze parking, izdvojen kutak za sedenje, roštilj, igralište za decu, tuš itd…  U okviru kuće se nalaze apartmani, smešteni na prizemlju i na prvom spratu. Ponudu čine:

1/2+1 apartman (20 m2): - sadrži spavaću soba sa dva ležaja ili manji francuski, kupatilo sa tuš kabinom, opremljenu kuhinju i terasu sa garniturom za sedenje. Ukoliko tri osobe borave, postoji opcija dodatnoh ležaja, smeštenog u kuhinji.

1/3 apartman (20 m2): - sadrži spavaću soba sa dva ležaja, kupatilo sa tuš kabinom, opremljenu kuhinju u okviru koje se nalazi treći standardni ležaj i terasu sa garniturom za sedenje. Takođe, postoji i trokrevetni apartman koji ima zasebnu kuhinju i spavaću sobu sa francuskim i standardnim ležajem.

1/4+1 duplex apartman (43 m2): - sastoji se od dnevnog boravka u kojem se nalazi veoma opremljena kuhinja (sa šporetom i velikim frižiderom sa zamrzivačem), sofa na otvaranje (za dete do 12 godina) i kamin, sadrži klima uređaj i TV, dve spavaće sobe (manji francuski i dva standardna ležaja), kupatilo sa tuš kabinom i lepa terasa (sa garniturom za sedenje) koja se nastavlja u dvorište i vrt.

1/5 duplex apartman (38 m2): - sastoji se od izdvojene opremljene kuhinje (mali šporet sa rernom i velikim frižiderom sa zamrzivačem), klima uređaj i TV, dve spavaće sobe (manji francuski i tri standardna ležaja), kupatilo sa tuš kabinom i lepa terasa (sa garniturom za sedenje) koja se nastavlja u dvorište i vrt.

Svi apartmani imaju signal za bežični internet (Wi-Fi) čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća Margarita je B kategorije, ima peškie i sopstveni parking za ograničeni broj vozila.

*U apartmanima u prizemlju je dozvoljen boravak malih kućnih ljubimaca (do 10kg)

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga