Hotel Sipar Plava Laguna 4* – Umag
TopTravel » Leto 2023 » Hrvatska Leto 2023 » Hoteli Hrvatska 2023 – Sopstveni prevoz  » Hotel Sipar Plava Laguna 4* – Umag

HOTEL SIPAR PLAVA LAGUNA 4*

UMAG

Položaj: Hotel Sipar Plava Laguna predstavlja moderan smeštajni objekat, kategorisan sa 4 zvezdice. Nalazi se na obali, 1km od centra Umaga, u naselju Punta, od plaže je udaljen 50m. Plaža je šljunkovita i delimično kamenita.

 

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran švedski sto sa show cookingom, lobby bar, poll/snack bar, a la carte restoran na plaži. Hotel je klimatizovan i ima besplatan Wi-Fi. Hotel ima tri spoljašnja bazena sa morskom vodom (2 dečija), temeperatura vode 21-23oC, ukupna veličina 150m2. mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana (do popunjenosti).

 

Sport i zabava: Tenisko igralište i škola tenisa, sportovi na vodi, odbojka na pesku. Mini club za decu od 5 do 12 godina od 26.05. do 31.09. sportske i društvene aktivnosti, animacija za odrasle.

 

Usluga: Doručak švedski sto, večera švedski sto sa salatnim bifeom.

 

Napomene: Hotel ima parking čije je korišćenje moguće uz doplatu (cca 1€ na dan, na licu mesta).

 

Opis soba:

CLASSIC: 18m2, SAT TV, telefon, klima, mini bar, sef, internet I kupatilo sa tuš kabinom.

SUPERIOR: 22m2, kauč na razvlačenje, namešten balkon, kupatilo sa tušem. Soba je pogodna za maksimalno 3 odrasle osobe. Sobe je opremljena i SAT TV prijemnikom, internetom, klimom, mini barom I sefom.

PREMIUM: 22-24m2, sofa na razvlačenje, kupatilo sa tuš kabinom. Pogodno za do 3 odrasle osobe. Soba je takođe opremljena SAT TV prijemnikom, internetom, klimom, mini barom, sefom. Balkon gleda na morsku stranu hotela.

FAMILY sa balkonom: 27m2, king size krevet, kauč na razvlačenje za dve osobe I kupatilo sa tušem. Pogodno za do 4 odrasle osobe. Ima klimu, SAT TV, mini bar, sef, internet I nameštenu terasu.

FAMILY BM: 27m2, sadrži king size krevet, kauč na razvlačenje za dve osobe, za maksimalno 4 odrasle osobe. Klima, SAT TV, mini bar, sef, internet, kupatilo sa tuš kabinom i namešten balkon. Balkon ima pogled na mosku stranu hotela.

POVEZANE SOBE: 2 spavaće sobe (svaka sa bračnim krevetom I sofom na razvlačenje), 2 kupatila i 2 nameštena balkona. Soba je pogodna za do 6 osoba. Takođe nudi SAT TV, telefon, klimu, mini bar, sef i internet.

 

Popusti:

- Za prijave do 15.03.2023. -15%

- U sobi ½: Dete do 12 godina na dodatnom ležaju BESPLATNO. Dete do 5 godina bez ležaja BESPLATNO. Dete od 5 do 12 godina bez ležaa 50%. Dete do 12 godina na osnovnom ležaju 25%. Odrasla osoba na dodatnom ležaju 25%.

- U sobi ½+2 family: Dete do 12 godina na trećem i četvrtom pomoćnom ležaju BESPLATNO. Odrasla osoba na dodatnom ležaju 80%.

- U sobi ½+½+2: Dete do 12 godina na treće i četvrtom osnovnom ležaju BESPLATNO. Dete do 12 godina na prvom i drugom dodatnom ležaju BESPLATNO. Odrasla osoba na trećem i četvrtom osnovnom ležaju 65%. Odrasla osoba na dodatnom ležaju 80%.

Doplate:

- Za TT 1,40€ na dan za odrasle, za decu od 12 do 18 godina 0,70€ na dan.

- Za single use minimalno 50% (na upit).

- Za dečiji krevetac BESPLATNO (na upit).

- Za boravak kraći od minimalnog broja noćenja 20% (na upit).

cenovnik sipar plava laguna