Hotel Sol Aurora 4* – Umag
TopTravel » Hotel Sol Aurora 4* – Umag

HOTEL SOL AURORA 4*

UMAG

Položaj: Hotel Sol Aurora predstavlja moderan smeštajni objekat, kategorisan sa 4 zvezdice. Nalazi se 2,5 km od Umaga u turističkom naselju Katoro, dok je udaljenost od plaže 50 m. Plaža je betonirana i delom kamenita.

 

Hotelski sadržaj: Hotel ima spoljašnji bazen sa slatkom vodom, veličine 350 m2, ležaljke i suncobrani su besplatni do popune mesta. Hotel je klimatizovan i ima besplatan Wi-Fi.

 

Sport i zabava: Sportski program – aqua aerobik, rastezanje od 01.07. do 31.08.

 

Usluga: ALL INCLUSIVE: doručak, ručak i večera švedski sto; snack i fast food, kraj bazena od cca 11.00 do 17.00 sati; Dine out večera, na terasi Bellavista, 1x u 7 dana boravka uz prethodnu rezervaciju (odlaže se u slučaju lošeg vremena); piće uz obroke (domaće vino, točeno pivo, voda, sokovi, kafa i čaj); piće u baru od 08.00 do 23.00 (cca) (bezalkoholna  i alkoholna domaća pića, espresso kafa i čaj).

 

Cena dodatno uključuje: Dnevna i večernja animacija za decu i odrasle u terminu (Mini club, Activites club); svakodnevne sportske aktivnosti, uz mogućnost iznajmljivanja sportske opreme (turniri); ležaljke i suncobrani uz bazen (do popunjenoti); iznajmljivanje peškira za plažu i bazen (uz kauciju)

 

Napomene: Hotel poseduje parking (uz doplatu cca, 1€ na dan). Kroz naselje Katoro vozi turistički vozić. Dve sobe u hotelu su prilagođene osobama sa invaliditetom. Sobe sa francuskim ležajem su pogodne za boravak dve osobe.

 

Popusti:

- Za prijave do 15.03.2023. -20%

- U sobi CLASSIC: Dete do 5 godina bez ležaja BESPLATNO; Dete od 5 do 12 godina bez ležaja 50%; Dete do 12 godina na osnovnom ležaju 25%.

- U sobi SUPERIOR i PREMIUM: Dete do 12 godina na dodatnom ležaju BESPLATNO. Dete do 5 godina bez ležaja BESPLATNO. Dete od 5 do 12 godina bez ležaja 50%. Dete do 12 godina na osnovnom ležaju 25%. Odrasla osoba na dodatnom ležaju 25%.

 

Doplate:

- Za TT 1,40€ na dan za odrasle, za decu od 12 do 18 godina 0,70€ na dan.

- Za dečiji krevetac upit na licu mesta.

- Za single use 50% (na upit).

- Za boravak kraći od minimalnog broja noćenja 20% (na upit).

cenovnik sol aurora