Kućice Relax 3* – Pirovac
TopTravel » Leto 2023 » Hrvatska Leto 2023 » Hoteli Hrvatska 2023 – Sopstveni prevoz  » Kućice Relax 3* – Pirovac

KUĆICE RELAX 3*

PIROVAC

Položaj: Montažne kućice RELAX predstavljaju moderne smeštajne objekte, kategorisan sa 3 zvezdice. Nalaze se u mestu Pirovac, autokamp Miran, 1 km do Pirovca, 11 km do Vodica. Plaža je šljunkovita i od smeštajnih objekata je udaljena 30 m.

Sadržaj objekata: Montažne kućice nalaze se u borovoj šumi u autokampu Miran. Ispred svake kućice je terasa sa drvenom baštenskom garniturom - sto, klupa za dve osobe i dve stolice. Kućice imaju prenosni električni roštilj, SAT TV i frižider sa delom za zamrzavanje od 50 L, šporet. Objekti su klimatizovani. Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa morskom vodom, veličine 50m2 u hotelu Miran.

 

Opis soba: 1/4+2 BGW (32 m2): spavaća soba sa bračnim krevetom, druga spavaća sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa kuhinjskom nišom, trpezarija i sofa (dodatni ležaj),dva kupatila, mikrotalasna.

 

DOLAZAK/ODLAZAK: od 15h/do 10h.

 

Internet: U hotelu Miran, uz doplatu.

Sport i zabava: U kampu je gostima na raspolaganju prodavnica, perionica, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, deo za kuglanje, tenis. U neposrednoj blizini je hotel Miran, gde su restoran, aperitiv bar i bife na plaži. Mogućnost organizovanih izleta u NP Paklenica, Kornate i Krku.

 

Usluga: Najam kućica.

Napomene: Cena uključuje parking prostor za jedan automobil, dok je za svaki dodatni auto potrebno dnevno plaćati na recepciji cca 4€ na dan.

Menjanje posteljine 1 x nedeljno, peškire i kuhinjske krpe ponesite sa sobom. Kućice imaju u dnevnom boravku klimu, koja hladi i greje.

 

Popusti:

- Dete do 12 godina bez ležaja BESPLATNO.

 

Doplate:

- Za TT na licu mesta za prijavu 1€ po osobi (jednokratno, na licu mesta).

cenovnik relax kucice