Prvi maj na Braču
TopTravel » Prvi maj na Braču
zlatni_rat - Copy

PRVI MAJ NA OSTRVU BRAČ

5 dana / 4 noćenja

27.04. – 01.05. 2022.

autobusom i brodom


Ostrvo Brač se nalazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji, u Republici Hrvatskoj. Obale ostrva zapljuskuje prelepo Jadransko more. Raznovrsna vegetacija, čist vazduh i veoma prijatna atmosfera čine ostrvo Brač pravom oazom mira, a što mogu potvrditi i sami meštani ostrva. Na Braču je izgrađen veliki broj luksuznih hotela, a jedan od takvih jeste Waterman Supetrus Resort, koji će biti sedište posetilaca koji putuju na ostrvo za praznik rada.

Učesnici prvomajskog putovanja na ostrvo Brač, turisti mogu da računaju na visok kvalitet usluge, drugačiju, ali veoma ukusnu hranu, na relaksaciju i mir kao beg od svakodnevnice, spotsko-rekreativne aktivnosti, kao i na nezaboravan provod uz muziku.


4XALL INCLUSIVE + AUTOBUSKI PREVOZ + TRAJEKT + PIĆE DOBRODOŠLICE + KLUPSKE AKTIVNOSTI + MUZIKA SVAKE VEČERI + MUZIČKI GOST


 

- SIGURAN POLAZAK IZ BEOGRADA, NOVOG SADA, SOMBORA, SUBOTICE, ZRENJANINA, BAČKE PALANKE I RUME -

 

 

HN WATERMAN SUPETRUS RESORT 4*

 

Položaj: Hotel Waterman Supetrus Resort kategorisan je sa 4 zvezde a smešten je u okviru naselja Supetar na ostrvu Brač. Od centra grada hotel je udaljen oko 500 m, dok se trajektna luka nalazi na 700 m udaljenosti. Hotelsko naselje se sastoji od više zgrada.

Hotelski sadržaj: Hotel Waterman Supetrus Resort u svom sastavu poseduje centralnu recepciju, glavni restoran (show cooking), a-la-carte restoran otvoren tokom leta (uz doplatu), dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, dva bara (aperitiv i pored bazena), izuzetne uslove za sportsko-rekreativne aktivnosti. Od dodatnog sadržaja hotel ima menjačnicu, usluge rent-a-car i rent-a-bike, a internet je dostupan bez dodatne doplate. Hotel sadrži parking, koji se doplaćuje oko 4 eura na dan.

Plaža se nalazi na svega 50 m od hotela, i pretežno je šljunkovita. Postoji mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobranac (uz doplatu).

Smeštaj: U okviru prvomajskog programa, gostima su na raspolaganju dvokrevetne sobe sa balkonom. Tačnije to su porodične sobe sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom uz krevet na razvlačenje, isključivo namenjene za 2 osobe.

Sport i zabava: Hotel Waterman Supetrus Resort ima veoma bogat sportsko-rekreativni sadržaj. U hotelu se nalazi wellness centar, spa centar, sauna, sobe za masažu, prostorije namenjene za manikir i pedikir, frizerski salon. Hotel poseduje kompletno nova dva spoljašnja bazena (veličine 420 m2 i 190 m2), i unutrašnji bazen (veličine 25m2). Korišćenje ležaljki i suncobrana pored bazena je besplatno (do popunjenosti). Takođe, hotel ima 6 teniskih terena, novi animacijski prostor sa 500 mesta za večernju animaciju, zatvoreni klimatizovani animacijski prostor sa 300 mesta, mini klub za decu od 4 do 12 godina (od 15.04. – 1.10.), mini golf, sto za stoni tenis, prostoriju za streljaštvo, teren za odbojku na pesku, a postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi (surfovanje, džet ski, iznajmljivanje pedalina i skutera itd.).

Cena uključuje: Upotrebu bazena, sportske aktivnosti: tenis (jedan sat tenisa na dan po osobi, prema raspoloživosti), stoni tenis, mini golf, boćanje, upotreba igrališta za odbojku na pesku (sve po prethodnoj rezervaciji), upotreba fitnesa i džoging staze.

Usluga: All Inclusive (doručak i ručak - švedski sto; večera - švedski sto sa salatnim bifeom). U cenu su uključeni i show cooking, popodnevna kafa, čaj i pecivo, piće uz obroke u all inclusive baru u naselju od 10:00 do 23:00 h (točena domaća alkoholna i bezalkoholna pića).

 

CENA ARANŽMANA: OD 219

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- 4x All Inclusive u HN WATERMAN SUPETRUS RESORT 4*, smeštaj u dvokevetnoj sobi sa balkonom

- prevoz turističkim autobusom sa uključenim putarinama,

- trajekt

- piće dobrodošlice

- animacijski program

- uživo muzika svake večeri + muzički gost

- korišćenje unutrašnjeg bazena

- animator 24 h na dan u hotelu (animacija je na slovenačkom)

- agencijske usluge


*Transfer iz Beograda (autobuska stanica - BAS), Novog Sada (ispred železničke stanice, kod stare lokomotive), Sombora (parking kod FK Radnički), Subotice (parking iza Radničkog univerziteta), Zrenjanina (Nova pijaca), Bačke Palanke (kod Vodne) i Rume (Rumska petlja)

DOPLATE:

- Za TT 1,40 € na dan za odrasle, za dete od 12 do 18 godina 0,70 € na dan.

- Za jednokrevetnu sobu 20%

 

NAPOMENE:

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 30 putnika

Krajnji rok  za otkaz aranžmana zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja TA RELAX INTERNATIONAL,

Bulevar Mihajla Pupina 10 a, lokal 19, Beograd,

licenca OTP 133 / 2021 kategorija A

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga