Jaz Almaza Beach 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Almaza Bay Leto 2024  » Jaz Almaza Beach 5*

JAZ ALMAZA BEACH 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel predstavlja jedan u nizu luksuznog lanca Jaz hotela, građenom u predivnom mediteranskom stilu. Udaljen je od aerodroma Marsa Matruh 37km.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju privatnu peščanu plažu, divne tirkizne boje, a gostima hotela omogućene su ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored dva glavna restorana, gostima hotela je omogućeno pet različitih barova, kao i pet a’la carte restorana, mediteranske, azijske i sushi, libanske, italijanske kuhinje, ali i jednog restorana namenjenog za pripremu morskih specijaliteta uz doplatu. Za zabavu i sport hotel raspolaže sa dva spoljašnja bazena, dok u wellness sadržaj spadaju sauna, parno kupatilo i teretana. Na raspolaganju su i dva teniska terena i sto za bilijar. Za decu omogućena su dva dečija bazena, kao i dva mini kluba sa igralištima. Od ostalih usluga koje se doplaćuju spadaju usluge pranja i peglanja veša, doktor, rent-a-car, wi-fi (koji je besplatan samo za dva uređaja po smeštajnoj jedinici).

SOBE: Hotel poseduje ukupno 395 soba, koje se dele na superior sa pogledom na bazen (34m2), i family-porodične sobe sa pogledom na baštu, bazen, ili more (42m2). Takođe, hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Svaka soba poseduje svoje kupatilo i fen, klimu, TV, telefon, sef, aparat za kafu i čaj, balkon ili terasu, i mini bar (uz doplatu).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta. 

*ZA INFORMACIJE O CENAMA HOTELA ZA SEZONU 2024 KONTAKTIRAJTE AGENCIJU PUTEM EMAILA ILI NA BR. 0692217373 ; 0213041748