Seagull Hotel Hurghada 4*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Seagull Hotel Hurghada 4*

SEA GULL HOTEL 4*

LOKACIJA: Na obali mora, u centru Hurgade, udaljen je oko 10km od aerodroma u Hurgadi i sastoji se iz dve zgrade.

PLAŽA: Hotel poseduje dve privatne plaže, za po svaku zgradu, na kojoj su suncobrane i ležaljke omogućene gostima hotela na korišćenje bez doplate. Takođe, oni mogu koristiti obe plaže, bez obzira u kojoj se zgradi nalazili.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored dva glavna, u hotelu se nalaze i razni a la carte restorani, kao i beach i regularni barovi, sa velikim izborom pića i hrane. Hotel poseduje i pet spoljašnjih bazena, aqua park sa devet tobogana, uz odbojku na plaži, aerobik, bilijar, stoni tenis, vaterpolo, animacioni program, pozorište, fitness centar, teniski teren, dve konferencijske sale, wifi bez doplate samo kod food court-a (8-18h), kao i dva bioskopa. Za najmlađe goste hotel je obezbedio dva dečija igrališta, mini zoološki vrt kao i dečiji klub (4-10 godina). Uz doplatu je moguć i wifi internet u lobiju, usluge pranje veša, lekara kao i prodavnice.

SOBE: U hotelu se nalazi ukupno 711 soba, od kojih su 595 standardne sobe, 8 su connected, 104 je porodičnih soba i 4 apartmana. U svakoj od tih soba se nalazi kupatilo sa fenom, mini bar, TV, telefon, klima, kao i balkon ili terasa.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ako volite da budete u centru grada, blizu restorana, prodavnica i barova ovaj hotel je idealan za vas, kako za mlade parove, tako i porodice sa decom.

https://www.hurghadaseagull.com/