Swiss Inn Resort (ex Hilton Resort) 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Swiss Inn Resort (ex Hilton Resort) 5*

SWISS INN RESORT (EX HILTON RESORT) 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na samom šetalištu Memša, udaljenom 5km od aerodroma i predstavlja moderniji deo Hurgade.

PLAŽA: Nalazi se na svojoj privatnoj peščanoj plaži, gde su suncobrani i ležaljke dostupni gostima hotela na korišćenje bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel je obezbedio veoma raznovrstan sadržaj svojim gostima, pored glavnog restorana, tu je i nekoliko a la carte, uz dva spoljašnja bazena, više različitih barova, kao i aqua park. Najmlađim gostima na raspolaganju je dečiji bazen, restoran, igralište kao i mini klub uz razne kako dnevne, tako i noćne animacije i wifi bez doplate u lobiju hotela. Od ostalih aktivnosti hotel nudi teniski teren, fitness i spa centar, uz razne sportove na vodi.

SOBE: U hotelu se nalazi 401 smeštajna jedinica, koje mogu biti premium sa pogledom na bazen ili vrt, za 2+2 osobe (28m2), premium garden view su u mirnijem delu hotela, za najviše 2+2 osobe (30m2), zatim premium sea view sobe su sa direktnim pogledom na more i bliže su plaži, za maksimum 2+2 osobe (40m2), family suite sobe, koje se sastoje iz dva dela (spavaćeg i dnevnog) i nalaze se u drugom delu hotela, za 2+2 osobe (73m2).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Uživaćete u jednom od najprodavanijih hotela u 2023. godini, koga krasi odličan nivo usluge i trajanje all inclusive usluge 24h, kao i neograničeno korišćenje a la carte restorana bez prethodne najave.

http://www.swissinn.net/hotels/index.php?lang=Hurghada