Malikia Resort Abu Dabbab 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Marsa Alam Leto 2024  » Malikia Resort Abu Dabbab 5*

MALIKIA RESORT ABU DABBAB 5*

LOKACIJA:

Hotel Malikia Resort 5* se nalazi u letovalištu Marsa Alam u Egiptu. Od aerodroma u Marsa Alamu udaljen je oko 34km, dok od aerodroma u Hurgadi ga deli 243km razdaljine.

PLAŽA:

Hotel se nalazi na prelepoj plaži Abu Dabbab, poznatoj po predivnim koralnim grebenima. Plaža je poznata kao Nacionalni park zbog retkih podvodnih životinja koje se nalaze u ovom delu Crvenog mora. Upravo zbog svoje lokacije, hotel se preporučuje ljubiteljima ronjenja.

Hotel ima peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana i peškira. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i ponton dužine oko 300m.

HOTELSKI SADRŽAJ:

Hotel ima 3 bazena (jedan dečiji se greje zimi),  aqua park (3 tobogana za odrasle i 4 za decu), dečiji bazen, odbojku na plaži, teren za fudbal, teren za košarku, tenis (naplaćuje se osvetljenje), Wi-Fi internet u lobiju, teren za padel tenis.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, diving centar, infinity pool.

SOBE:

Hotel u svom sastavu ima 358 smeštajnih jedinica. Različiti tipovi soba su u ponudi.

Standard i Family sobe. U svakoj sobi se nalaze terasa ili balkon, tuš/kada, fen za kosu, sef, klima uređaj, SAT LCD TV. Mogu imati pogled na vrt, bazen ili more.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

https://malikiaabudabbab.com/