Athos Palace 3*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Athos Palace 3*

ATHOS PALACE HOTEL 3*

Lokacija: Athos Palace je odličan hotel sa tri zvezdice, koji pripada lancu G-hotela. Nalazi se poluostrvu Kasandra, oko 2 km od mesta Kalithea, u okviru Halkidičke turističke regije. Hotel je okružen zelenilom i pruža veoma prijatnu atmosferu. Nedaleko od hotela nalazi se peščana plaža. Solunski aerodrom je na udaljenosti oko 79 km.

Hotelski sadržaj: Hotel Athos Palace u svom sastavu poseduje glavni restoran, a-la-carte restoran, snack bar, bar uz bazen, bar na plaži, kao i kafeteriju gde gosti mogu da konzumiraju različite vrste osvežavajućih napitaka (kafe, sokova, alkoholnih i bezalkoholnih pića). Od dodatnog sadržaja, u okviru hotela Athos Palace gostima se nudi: rent-a-car usluga, menjačnica, internet kutak, usluga pranja veša, TV sala, parking koji je besplatan, kao i usluga doktora na poziv. U neposrednoj blizini hotela nalazi se mini market i prodavnica suvenira.

Plaža se nalazi na svega 50 m od hotela, a ležaljke i suncobrani se iznajmljuju uz doplatu.

Smeštaj: Hotel Athos Palace poseduje 414 smeštajnih jedinica, podeljenih u nekoliko kategorija. Svaka soba sadrži kupatilo sa fenom, TV, klima uređaj, mini frižider i balkon. Ponudu hotela čine:

Standard sobe sa pogledom na planinu: (23m²) - imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan sofa krevet.

Standard sobe sa pogledom na more: (23m²) - imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan sofa krevet.

Superior sobe: (33m²) – imaju odvojenu spavaću sobu od dnevnog dela i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta.

Junior suite sa pogledom na planinu: (50m²) - veće su smeštajne jedinice, strukutra suita je kao u mezoneti, tj. na gornjem delu je bračni krevet, a u donjem delu je sofa krevet.

Superior suite sa pogledom na more: (60m²) - struktura suita je kao u mezoneti tj. na gornjem delu je spavaća soba, a u donjem delu je dnevna soba. Ovi tipovi soba imaju dva kupatila i dva balkona.

Sport i zabava: U sklopu hotela Athos Palace nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su uključeni u cenu. Hotel takođe ima i jedan unutrašnji bazen čije je korišćenje besplatno. Od sportsko-rekreativnih sadržaja, gostima su na raspolaganju sportovi na vodi (jedrenje, vožnja kanua, skijanje, centar za ronjenje). Takođe, Spa centar se nalazi u okviru hotela, u kojem gosti mogu da se opuste uz različite vrste masaža, a na raspolaganju je i salon lepote.

Usluga: Na bazi polupansiona. Postoji mogućnost doplate za all inclusive.