Elinotel Apolamare 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Elinotel Apolamare 5*

ELINOTEL APOLOMARE 5* 

Lokacija: Hotel Elinotel Apolomare je luksuzan objekat, kategorisan sa pet zvezdica, a nalazi se na Kasandri, na ulazu u Hanioti, u okviru Halkidičke turističke regije. Do centra Haniotija ima nekoliko minuta hoda, dok je aerodrom u Solunu udaljen 90 km. Hotel Elinotel Apolomare je potpuno renoviran 2009. godine. Nalazi se na odličnoj lokaciji, izmešten je od uobičajenih letnjih gužvi, pa zbog toga posetioci hotela imaju izuzetan mir i blagostanje tokom boravka, što je posebno pogodno za porodice s decom.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Elinotel Apolomare nalazi se recepcija, glavni restoran i dva bara (u hotelu i pored bazena). Od dodatnog sadržaja gostima je na raspolaganju usluga rent-a-car, internet kutak čije je korišćenje besplatno, usluga pranja veša, usluga lekara, mini klub za decu, a u neposrednoj blizini hotela nalaze se prodavnica suvenira i mini market. Hotel je smešten na samoj plaži, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, a peškiri se mogu unajmiti uz depozit.

Smeštaj: Hotel Elinotel raspolaže sa izuzetno komfornim i luksuznim smeštajem. Hotel poseduje 86 smeštajnih jedinica različitih kategorija. Svaka soba sadrži kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, telefon, TV, sef, mini bar i balkon/terasu. Ponudu čine:

Standard sobe: (24m²) - Mogu biti sa pogledom na baštu ili na more. Namenjene su za smeštaj do 2 odrasle osobe.

Superior sobe: (27 m²) - Imaju pogled na baštu ili more. Sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofu. Namenjene su za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

Porodične sobe: (35 m²) - sastoje se od dnevne i spavaće sobe odvojene kliznim vratima. Sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i dve sofe. Mogu biti sa pogledom na vrt ili delimičnim pogledom na more. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Porodične suite sa pogledom na vrt: (44m²) - sastoje se od dve spojene sobe, namenjene za smeštaj 2-4 osobe.

Deluxe suite sa pogledom na more: (60m²) - sastoje se od dve sobe i dnevne sobe, namenjene za smeštaj 2-5 osoba.

Sport i zabava: Hotel u svom sastavu ima 2 bazena, jedan od njih je namenjen za decu, a drugi odraslima. Na bazenima postoji mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana koji ulaze u cenu. Takođe, gostima je na raspolaganju teretana, i mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. U okviru hotela nalaze se salon lepote i usluga masaže uz doplatu. Za decu postoje animacioni program u okviiru mini kluba, uz animatora.

Usluga: Usluga na bazi polupansiona ili all inclusive (sve uključeno). Obroci se služe u okviru švedskog stola, samoposluživanje.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga