Hanioti Grand Otel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Hanioti Grand Otel 4*

HANIOTI GRAND OTEL 4*

Lokacija: Hotel Hanioti Grand Otel stacioniran je u mestu Hanioti, na Kasandri, u okviru Halkidičke turističke regije. Nalazi se na samoj peščanoj plaži, u blizini glavnog parka u Haniotiju, a nedaleko od centra ovog mesta. Solunski aerodrom je dosta udaljen, čak 115 km od hotela. Hotel je poslednji put je renoviran 2007. godine i pruža gostima komforan i udoban smeštaj i uslugu.

Hotelski sadržaj: Hotel Hanioti Grand Otel u svom sastavu poseduje restoran u kome se služe pansionski obroci, recepciju koja je uvek dostupna i barove (na plaži i pored bazena). Od dodatnog sadržaja hotel ima menjačnicu, internet kutak (doplata 1 euro dnevno po uređaju), TV salu, diskoteku, a pruža usluge pranja veša, usluge doktora na poziv, rent-a-car usluge i usluge korišćenja sefa na recepciji (uz doplatu 1 euro dnevno). U okviru hotela postoji parking, uz doplatu 15 eura dnevno. U neposrednoj blizini hotela nalaze se market i prodavnica suvenira.

Hotel ima sopstvenu plažu, ležaljke i suncobrani se dodatno doplaćuju, dok se peškiri mogu iznajmiti uz depozit.

Smeštaj: Smeštajni kapaciteti u Grand Otel hotelu su veoma komforni, raspoređeni u dva krila, a ukupno ih ima 135. Svaka soba sadrži kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, SAT TV, frižider, sef (uz doplatu), Wi-Fi i balkon. Ponudu čine:

Standardne sobe: sa francuskim ili dva odvojena kreveta, koje gledaju direktno ili bočno na more. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.

Trokrevetne sobe: sa francuskim i dva standard ležaja, namenjene su za smeštaj do 3 osobe.

Porodične sobe: mogu biti dve sobe povezane vratima ili jedna soba sa krevetima na sprat, a namenjene su za smeštaj 4-6 osoba.

Suites: sastoji se od spavaće sobe i odvojene dnevne sobe, namenjene su za smeštaj do 4 osobe. *Drugo dete do 6 godina deli krevet s roditeljima.

Sport i zabava: Hotel Hanioti Grand Otel u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Komplet 2 ležaljke i suncobran koštaju 9 eur-a, a plaćanje se vrši na recepciji hotela. Od sportsko-rekreativnih sadržaja, hotel poseduje sto za stoni tenis, video igrice, akva aerobic, a aktuelni su I pojedini sportovi na vodi. Takođe, hotel pruža i uslugu masaže (uz doplatu).

Usluga: Polupansion ili All Inclusive. Švedski sto (samoposluživanje).