Hotel Alexander the Great 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Hotel Alexander the Great 4*

ALEXANDER THE GREAT 4*

Lokacija: Hotel Alexander the Great je smešten na poluostrvu Kasandra, u okviru Halkidičke turističke regije. Tačnije, nalazi se između mesta Kalithea i Kriopigi, a Solunski aerodrom je od hotela na udaljenosti od oko 80 km. Alexander the Great hotel je najviše poznat po tome što se nalazi iznad jedne od najlepših plaža na Halkidikiju, do koje se dolazi malim liftom ili stepenicama.

Hotelski sadržaj: Hotel Alexander the Great u svom sastavu ima restoran u kome se služe pansionski obroci, Antonis tavernu, 4 bara (snek bar, bar u hotelu, pored bazena i pored plaže) i kafeteriju. Od dodatnog sadržaja, u hotelu se nalazi bankomat, menjačnica, i internet (uz doplatu), a gostima se nude usluge rent-a-cara, usluge pranja veša i usluge lekara na upit. U blizini hotela se nalaze market i prodavnica suvenira, dok u okviru hotela postoji parking koji je besplatan.

Do plaže se stiže liftom ili stepenicama. Na plaži korišćenje ležaljki i suncobrana se doplaćuje.

Smeštaj: Alexander the Great je poznat i luksuzan hotel, kategorisan sa četiri zvezdice. Smeštaj u hotelu je na visokom nivou, a ukupno ima 216 smeštajnih jedinica različitih kategorija. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, fen za kosu, frižider, klima uređaj i balkon. Ponudu čine:

Standard sobe sa pogledom na baštu: (20m²) – renovirane su 2019. godine i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta.

Standard sobe sa pogledom na more: (22m²) - renovirane su 2018. godine, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet.

Superior sobe sa pogledom na baštu: (30m²) – renovirane su 2018. godine, nalaze se u annex zgradi, u prizemlju i imaju bračni krevet i jedan sofa krevet.

Superior sobe sa bočnim pogledom na more: (30m²) - renovirane su 2018. godine, nalaze se u annex zgradi i imaju bračni krevet i jedan sofa krevet.

Suite sa pogledom na more: (30m²) - nalaze se na višim spratovima u glavnoj zgradi, imaju spavaći deo sa bračnim krevetom i u drugom delu sobe je sofa krevet.

Junior suite sa pogledom na baštu: renovirani su 2021. godine, nalaze se u glavnoj zgradi, imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa 2 sofa kreveta.

Sport i zabava: U sastavu hotela Alexander the Great nalaze se dva bazena, jedan za odrasle sa ležaljkama i suncobranima koji su uključeni u cenu i jedan namenjen deci. Pored toga, hotel pruža mogućnost bavljenja različitim sportovima, a to su: vodeni sportovi, šah na otvorenom i košarka, stoni tenis, odbojka na pesku, tenis i bilijar (uz doplatu). Za decu postoji uređeno igralište i mini klub.

Usluga: pun pansion ili polupansion.