Pallini Beach Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Pallini Beach Hotel 4*

PALLINI BEACH HOTEL 4* 

Lokacija: Hotel Pallini Beach nalazi se na Kasandri, na poluostrvu Halkidiki, svega 2 km od turističkog mesta Kalithea. Od Solunskog aerodrome, hotel je udaljen oko 75 km. Hotel pripada lancu G-hotela, veoma je posećen i pruža izuzetne uslove za boravak porodica sa decom. 

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Pallini Beach nalazi se recepcija, glavni restoran u kome se služe pansionski obroci, a-la-carte restoran, kao i barovi (u hotelu i pored bazena). Od dodatnog sadržaja hotel nudi: usluge pranja veša, usluge rent-a-car, usluge lekara na poziv, a poseduje i spa centar (uz doplatu), menjačnicu, nekoliko marketa, poseban deo sa jakim internet signalom (besplatno), prodavnicu suvenira. Parking u hotelu je besplatan.

Hotel je stacioniran na samoj plaži. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni, ali na plaži se dobijaju uz doplatu. Peškiri se mogu unajmiti u hotelu, uz depozit.

Smeštaj: Smeštajne jedinice u okviru hotela Pallini Beach raspoređene su vidu bungalova i soba, a ima ih ukupno 484. Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, klima uređaj, telefon, SAT TV, krevetac (po potrebi, na upit, bez dodatne doplate), mini bar, sef (uz doplatu) i terasu. Ponudu čine:

Standardne sobe: (25m2) - prostrane i udobne sa bočnim pogledom na more, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofu. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe

Bungalovi: (25m2) – nalaze se na plaži, u prvom, drugom, trećem ili četvrtom redu od plaže, a sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofu. Namenjeni su za smeštaj 2-4 osobe.

Sport i zabava: U hotelu Pallini Beach postoje bazeni sa ležaljkama i suncobranima koji su uključeni u cenu, jedan od njih se nalazi u unurašnjosti hotela, koji se ne naplaćuje. Gosti imaju mogućnost bavljenja raznim sportovima, a najviše su zastupljeni sportovi na vodi (skijanje, jedrenje, centar za ronjenje). Specijalan tim animatora brine o svim gostima, a najmlađi posetioci imaju svoj mini klub. Korišćenje spa centra se dodatno doplaćuje, a u okviru njega postoji hidro masaža, jacuzzi i salon lepote.

Usluga: Na bazi polupansiona, švedski sto (samoposluživanje).