Teophano Imperial Palace 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Teophano Imperial Palace 5*

THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5* 

Lokacija: Hotel Theophano Imperial Palace 5* je smešten u zalivu Toroneos, 2 km od mesta Kalitea. Od Solunskog aerodroma udaljen je 90 km. Potpuno je renoviran 2008. godine i spada u lanac G-hotela. Od plaže je udaljen svega 50 metara.

Hotelski sadržaj: U okviru kompleksa Theophano Imperial Palace nalaze se gurmanski restoran, a-la-carte restoran “The Cellini”, mediteranska taverna, italijanski restoran “Il Basilico”, piano bar i bar pokraj bazena. Od dodatnog sadržaja u hotelu se nalazi dečiji mini klub (za decu 4-12 godina starosti), baby-sitting (uz doplatu), specijalni meni za decu. Hotel ima privatni parking.

Plaža se nalazi na svega 50 metara od hotela. Na samoj plaži, ležaljke i suncobrani se naplaćuju, dok pokraj bazena su besplatne za korišćenje. Peškiri se mogu dobiti u hotelu uz depozit.

Smeštaj: U svom sastavu hotel Theophano Imperial Palace poseduje oko 150 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima kupatilo sa đakuzijem, fen, kozmetičke preparate, klima uređaj, SAT TV, ADSL konekciju, sef i balkon/terasu. Sve sobe gledaju na baštu i zaliv Toroneos. Ponudu čine:

DeLuxe sobe: namenjene za smeštaj 2 osobe.

DeLuxe suite: imaju spavaću sobu i dnevni boravak (ili druga spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, jedno sa tuš kabinom), 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.

Grand Pool suite: sa terasom i privatnim bazenom, imaju spavaću sobu i dnevnu sobu (ili spavaću sobu za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, jedno sa tuš kabinom), poklon dobrodošlice, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.

Penthouse DeLuxe suite: imaju glavnu spavaću sobu i još jednu manju spavaću sobu, dva kupatila (jedno sa đakuzijem, jedno sa tuš kabinom), dnevnu sobu sa trpezarijom i veliku terasu, 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, aparat za kafu/čaj, privatni batler na zahtev, namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Imperial suite: oko 120 m2, imaju glavnu spavaću sobu, dve manje spavaće sobe, dnevni boravak, tri kupatila sa đakuzijem, terasu sa privatnim bazenom, SAT TV u svakoj prostoriji, poklon dobrodošlice, a namenjene su za smeštaj najviše 6 osoba.

Sport i zabava: Dostupan je punkt sa sportovima na vodi (pedaline i kanui, džet ski, paraglajding, ronjenje), kao i 6 teniskih terena, mini golf, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado i aerobik.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion. Švedski sto, samoposluživanje.