Radisson Palace Resort and Thalasso 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Djerba 2024  » Radisson Palace Resort and Thalasso 5*

HOTEL RADISSON PALACE RESORT AND THALASSO 5*

 

LOKACIJA:

Hotel se nalazi na severnom delu poluostrva Djerba, a od aerodroma Djerba Zarziz, udaljen je 20 km. Hotel je od glavnog grada udaljen oko 15 minuta vožnje, dok je od centra Miduna udaljen oko 15 minuta vožnje. Hotel je više kategorizacije i deo je lanca Radisson.

 

PLAŽA:

Hotel ima direktan izlaz na široku peščanu plažu, a suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu za goste hotela kako na plaži tako i na bazenu, dok je za peškire potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, glavni i tri a la carte restorana i šest barova, tri spoljašnja bazena od kojih je jedan samo za odrasle i jedan bazen za najmlađe, unutrašnji bazen, thalasso & spa centar, fitness centar, menjačnicu, biblioteku, dečiju igranicu, mali kazino, biznis centar sa konferencijskim salama, prostorija za prtljag, lift. Perionica veša uz doplatu. Besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, kao i parking za goste hotela. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili deposit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SOBE:

Hotel ima ukupno 296 klimatizovanih soba i apartmana. Sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo, SAT TV, aparat za kafu ili čaj, sef, fen za kosu i bežični internet.

 

USLUGA:

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima.

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga