Royal Garden Palace 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Djerba 2024  » Royal Garden Palace 5*

HOTEL ROYAL GARDEN PALACE 5*

 

LOKACIJA:

Hotel se nalazi na severnom delu Djerbe u blizini golf terena Djerba Golf Club. Od aerodroma Djerba Zarziz udaljen je oko 30 km. Grad Houmt Souk nalazi se na 18 km udaljenosti od hotela, a Midoun na 6 km.

 

PLAŽA:

Hotel je udaljen oko 200 m od sopstvene plaže do koje se dolazi šetnjom kroz uređeno hotelsko dvorište. Suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu za goste hotela kako na plaži tako i na bazenu, dok je za peškire za bazen i plažu potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, glavni buffet restoran, tri tematska restorana, nekoliko barova u samom hotelu, na bazenu i plaži, mavarski kafe, spoljašnji, unutrašnji i dečiji bazen, spa centar, fitness centar, frizerski salon, menjačnica. Wi-Fi internet je besplatan u zajedničkim prostorijama. Sportska ponuda hotela: teniski tereni, stoni tenis, golf teren u blizini hotela, odbojka na pesku, boćanje, aerobic, aquagym, jahanje, razni sportovi na vodi. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SOBE:

Hotel ima 288 klimatizovanih soba sa balkonom ili terasom koje imaju kupatilo (kada ili tuš, fen za kosu), SAT TV, telefon, aparat za kafu/čaj, sef, mini frižider..

 

USLUGA:

All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima.

 

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga