Crystal Land Of Paradise Hotel 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Alanja Leto 2024  » Crystal Land Of Paradise Hotel 5*

CRYSTAL LAND OF PARADISE 5*

LOKACIJA: Hotel Crystal Land of Paradise 5* se nalazi u blizini Alanje. Od samog centra Alanje je udaljen oko 22km. Renoviran je skoro 2022. godine. a otvoren je 1990. godine.

PLAŽA: S obzirom da hotel ima svoju peščanu plažu tj. uvalu (manja je i uža plaža), ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

HOTELSKI SADRŽAJ: U sklopu ovog hotela nalaze se tri bara, sa glavnim i a’la carte restoranom koji je besplatan jednom u toku boravka, kao i recepcijom 24/7h. Poseduje i dva otvorena bazena, jedan zatvoreni, dva vodena tobogana, dve konferencijske sale, a za decu tu su dečiji bazen i mini klub(4-12 godina). Ostale aktivnosti su tursko kupatilo, pikado, stoni tenis, aerobik, aquabike, odbojka na plaži..a naplaćuju se masaže, sportovi na vodi, internet, uslužno pranje i peglanje veša, kao i usluge doktora i frizera.

SOBE: Postoje standardne sobe za najviše 2+1 osobe (15-20m2), zatim velike standard sobe sa krevetima na sprat za do 2+2 osobe (20-25m2). Velike porodične sobe imaju dve spavaće sobe odvojene vratima i tu staje maksimalno 4 osobe. One sve sadrže svoje kupatilo sa fenom, kao i telefon, TV, klimu, set za čaj i kafu, balkon, a sef, mini bar i wi-fi se dodatno plaćaju. USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Posebno odličan za porodice sa decom, sastoji se iz više zgrada.