Zanzibar TOP PONUDA
TopTravel » Zanzibar TOP PONUDA

ZANZIBAR

7x POLUPANSION + AVIO PREVOZ + TRANSFER + PREDSTAVNIK

Zanzibar je ostrvo u Tanzaniji na istočnoj strani Afrike. Tropsko ostrvo na kojem se rodio Freddie Mercury, a predstavljalo je usputnu stanicu za predah trgovačkih putnika na relaciji Evropa-Indija, zbog čega se Zanzibar i odlikuje bogatom istorijom, na koju su uticaj imale portugalska, arapska, persijska i britanska kultura. Karakteristično za ovo rajsko ostrvo jesu mirisi brojnih začina, poput vanile, kakaa, cimeta i mnogih drugih, uz to odiše opuštajućom atmosferom uz gostoprimstvo i druželjubivost lokalnih stanovnika. Zanzibar je ostrvo prelepih plaža, divnih i nasmejanih ljudi, morske hrane, ali i fascinantnog podvodnog sveta koji predstavlja istinski raj za sve ronioce.

Najpopularnije odredište je Nungwi na samom severnom vrhu ostrva, gde se nalazi veliki broj resort-ova, hotela, restorana i prodavnica. Poseban doživljaj na ostrvu prestavlja zalazak sunca na Zlatnoj peščanoj plaži. Obližnja Kendwa na zapadnoj obali nešto je opuštenija i mirnija, te je popularna među backpackerima. Oba mesta imaju najmanje oscilacije u nivou mora, pa su najpogodnije za kupanje. Manje popularne, a takođe mirnije plaže su nešto južnije Matemwe, te sasvim južna Jambiani, obe na istočnoj strani ostrva. 

 

 

SMEŠTAJ

AMAAN BEACH RESORT 3*

https://amaanbungalows.tz-zanzibar.com/

Lokacija: Nungwi (Nungwi Beach)

Plaža: hotel je na obali

Usluga: polupansion


MY BLUE HOTEL 4*

https://www.mybluehotel.com/

Lokacija: Nungwi (Nungwi Beach)

Plaža: hotel je na obali

Usluga: polupansion


 CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Avio prevoz

- transfer aerodrom-hotel-aerodrom

- 7x polupansion

- predstavnik

zanzibar cenovnik

VAŽNA NAPOMENA:

- Polazak iz Beograda 25.11.2022.

- Dolazak u Beograd 04.12.2022.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja TA RELAX INTERNATIONAL, Bulevar Mihajla Pupina 10 a, lokal 19, Beograd, licenca OTP 133 / 2021 kategorija A

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga