Aparthotel Vučko 4*
TopTravel » Aparthotel Vučko 4*

APARTHOTEL VUČKO 4*

Hotelsko apartmanski kompleks Wellness & Spa Aparthotel VUČKO smešten je u samom centru Jahorine na 1.520 m nadmorske visine. Aparthotel Vučko je nastavio tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ’84.” i dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV ZOI. U samom centru turističkog kompleksa, Vučko nudi gostima vrhunski smeštaj i uslugu kao i niz sadržaja za lepši i ugodniji odmor.

 

Sadržaj hotela:

Paradizo loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina iz celog sveta, poslastičarnica, wellness centar na 720 m2, sala za seminare i prezentacije, čuvanje dece, prodavnica sa suvenirima i dnevnom štampom, menjačnica, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, sportski tereni za tenis, košarkašku, mali fudbal i odbojku.

Wellness&Spa Oaza u Aparthotelu Vučko na Jahorini, se prostire na 700m2, na čistom vazduhu sa bistrom izvorskom vodom i fantastičnim pogledom na borovu i jelovu šumu. Sadržaji: hidromasaži veliki whirlpool, terapeutske i relax masaže, saune, parno kupatilo, fitnes.


Opis smeštaja:

U Apart hotelu VUČKO sve sobe su komforne, opremljene po meri sa: info star TV, telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom...

U hotelu su 2 sobe opremljene prema potrebama osoba sa invaliditetom.


VUČKO - DEPADANS:

Standard soba: Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem za dve osobe.

Standard apartman: Sastoji se od dve odvojene prostorije sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje za 2 do 4 osobe.

VUČKO - CENTRALNI DEO:

Superior soba: komforne sobe koje imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, a nekoliko soba u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj osoba koje mogu boraviti u ovom tipu apartmana je: 2, maksimalno 3 osobe.

Superior apartman:  Sastoji se od dve odvojene prostorije sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje, ili sa 2 francuska ležaja. Broj osoba koju mogu boraviti u ovom tipu apartmana: od 2 do 4 osobe.

VUČKO - A & B  BLOK

Lux soba +: (francuski ležaj+singl ležaj)

Dvokrevetne sobe: veoma komforne. Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je troje.

Lux Apartman: (francuski ležaj + sofa na razvlačenje). Sastoji se od jedne spavaće sobe i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4. Apartmani imaju i svoju mini kuhinju.

Lux apartman Vučko: (francuski + 3 singl ležaja )

Vučko 5 porodične sobe: sastoje se od spavaćeg diela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dve osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba.

Lux apartman Family: (francuski ležaj + 1 single ležaj + sofa)

Vučko 3+2 porodične sobe: sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gde se može smestiti još dve osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dve do tri a maksimalan broj osoba je pet.


cenovnik aparthotel vucko

CENA UKLJUČUJE:
- navedene cene su po smeštajnoj jedinici, po noći, za navedeni max broj osoba i navedeni minimalni broj noćenja
- smeštaj je na bazi polupansiona (doručak i večera, posluženje švedski sto - ukoliko uslugu u hotelu koristi više od 15 gostiju)
- korišćenje fitnes centra
- wi-fi
- parking mesto pod obezbeđenjem
- Prijava gostiju je od 15h, odjava do 11h.

 

CENA NE UKLJUČUJE:
- boravišna taksa i osiguranje
- dnevno za starije od 12 god - 1.90€
- deca do 0-12 godina plaćaju samo hotelsko osiguranje dnevno 0,30€.


DOPLATE:
- krevetac - 5,5 EUR po danu, spram raspoloživosti
- kućni ljubimci 25 EUR po boravku
- korištenje Spa oaze 120 min - 15,5 EUR po osobi
- garažno mesto 20 EUR po danu po vozilu
- period Nove godine 28.12.-03.01. min 5 noćenja uz 100% avansne uplate
*Doplata za Novogodišnju svečanu večeru:
   - Za odrasle (starije od 12 god.) 120 EUR po osobi i ona je obavezna.
   - Za decu od 6 do 12 godina 60 EUR po detetu - nije obavezna.
   - Za decu mlađu od 6 godina proslava Nove godine ne uključuje mesto u restoranu, već će biti organizovana proslava u dečijoj igraonici.


USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);

UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2023 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rate BEZ KAMATE.

- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

 

NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:

Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.


Uz ovaj cenovnik i program putovanja važe opšti uslova putovanja agencije organizatora putovanja Supernovatravel, licenca kategorije A, broj OTP 213/2021 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga