Hotel Dva Javora 3*
TopTravel » Hotel Dva Javora 3*

HOTEL DVA JAVORA 3*

Na Olimpijskoj lepotici Jahorini, na njenoj najboljoj lokaciji, nepunih 50 metara od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosjed) i Ogorjelica 2 (dvosjed), na nadmorskoj visini od 1600 m, u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine nalazi se hotel „Dva javora“.

Hotel raspolaže sa šest moderno opremljenih apartmana i 20 moderno opremljenih soba. Svi apartmani i sobe imaju kupatila, TV (satelitski program), direktnu telefonsku liniju i wireless signal za besplatan pristup internetu.
Dodatni sadržaj hotela: Sauna, bilijar i pikado uz doplatu i rezervaciju na licu mesta.

Udoban ambijent restorana, kapaciteta 130 mesta, idealan je za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje.

Bez obzira na to da li dolazite da uživate u skijanju na snežnoj lepotici, na njenim dugim stazama, ili jednostavno želite da udišete čisti jahorinski vazduh, odlazite u duge šetnje i planinarenje, hotel „Dva javora“ je idealan izbor za vas.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu;
Check-in od 14.00h a check-out do 11.00h.


Smeštaj:
Hotel raspolaže sa 98 ležaja raspoređenih u šest komfornih i moderno opremljenih apartmana i 20 udobnih soba.
Apartmani i sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i prelep pogled na planinsku lepoticu Jahorinu.
Svi apartmani i sobe, pored ležaja i kupatila, imaju TV (satelitski program), direktnu telefonsku liniju i wireless signal za besplatan pristup internetu.

Apartmane čine dnevni boravak, spavaće sobe, hodnik i dva kupatila. Namenjeni za boravak minimalno 4 osobe iključujući i decu stariju od 5 godina.


cenovnik dva javora

CENA UKLJUČUJE:

- smeštaj na bazi izabrane usluge (ND ili PP) po osobi i danu. Posluženje obroka (preko 15 gostiju) na bazi buffet - švedskog stola


CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišnu taksu i osiguranje iznosi 1,9 eur dnevno po osobi. Deca 12-18 god 1,1 eur. Deca mlađa od 12g plaćaju samo osiguranje 0,3 eur - plaćanje u na licu mesta , recepciji.


POPUSTI:

- deca do 2,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe - GRATIS;

- deca od 3 do 11,99 godina u sobama na zajedničkom i posebnom ležaju - popust 50%;

- dete od 3 do 11,99 godina u pratnji jednog roditelja plaća punu cenu aranžmana.


DOPLATE:

- doplata za 1/1 sobu 50%

- najam Saune za do 6 osoba - 1 čas 20 KM (10 EUR), Bilijar, Pikado - 1 čas 10 KM (5 EUR), rezarvacija na licu mesta.


NAPOMENA:

- za boravak u apartmanu minimum je 4 osobe (uključujući decu 3-12 godina);

- u periodu Nove godine potrebna je rezervacija na minimum 5 noćenja:

- kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu;

- check-in od 15.00h a check-out do 11.00h.

- COVID 19 uslovi otkaza: Povrat sredstava se vrši u slučaju zatvaranja granica sa državama iz koje dolaze gosti, zatvaranja skijališta ili pozitivnog PCR testa gosta na korona virus uz priložen dokaz.

- hotel ne uzima u obzir loše vreme, nedostatak snega ili slične situacije kao opravdan razlog za prekid boravka i prevremeni odlazak.

- povraćaj uplaćenih sredstava se ne vrši. Ukoliko dođe do pomeranja ili otkaza rezervacije, uz odobrenje hotele uplaćena sredstva su prenosiva i mogu se iskoristiti za neki naredni termin.


USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);

UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2023 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rate BEZ KAMATE.

- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.


NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:

Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.

Uz ovaj cenovnik I program putovanja važe opšti uslova putovanja agencije organizatora putovanja Supernovatravel, licenca kategorije A, broj OTP 213/2021 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga