Hotel Termag 4*
TopTravel » Hotel Termag 4*

HOTEL TERMAG 4*

Moderan hotel sa bogatom ponudom različitih sadržaja tokom cele godine. Zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorine na 1550 m nadmorske visine, uz samu stazu i žičare.

Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice.

Posluženje je na bazi švedskog stola.

Za uslugu nenadmašnog kvaliteta, brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.

 

U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba. Kuhinja restorana Koliba nudi Vam raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati posle skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu.

 

Opis smeštaja:

Sobe i apartmani su opremljeni mini barom, sefom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom.

Economic soba: bračni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV, sa pogledom na planinu ili fron side. 

Lux soba: bračni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.

Superior soba: bračni ležaj, klasični ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV

Basic apartman: spavaća soba sa bračnim ležajem, dnevna soba sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV, sa pogledom na planinu ili fron side. 
Deluxe apartman: 2 spavaća soba sa bračnim ležajem, dnevna soba sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, 2 kupatila, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV. 
Termag studio apartman: spavaća soba sa bračnim ležajem, dnevna soba sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.
Porodična soba: 2 spavaće sobe, 1 bračni ležaj, 3 klasična ležaja, 2 kupatila, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.
Superior apartman: 2 spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevna soba sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, 2 kupatila, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.
President apartman: 3 spavaće sobe sa bračnim ležajem, spavaća soba sa 1 ležajem, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 3 kupatila, terasa sa ležaljkama za sunčanje, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.

SKI OPENING JAHORINA U HOTELU TERMAG
01-22. DECEMBAR 2022.

Prvo skijanje ove sezone po posebnim cenama.
Boravite 3, 5-6 ili 7+ noći i ostvarite popust na smeštaj ili ski opremu!
Wellness i Spa - GRATIS u svim tipovima smeštaja.

SKI OPENING
TERMAG SKI OPENING

Dodatne osobe u sobama – po uslovima redovnog cenovnika

 Cene izražene u EUR, po sobi, odnosno apartmanu, za navedeni period sa uračunatim popustom na smeštaj.

CENOVNIK TERMAG 2023

USLOVI SMEŠTAJA:

Economic i Lux sobe

- Navedene cene su po osobi, po danu i uključuju: noćenje, večeru, doručak (buffet), parking mesto ispred hotela.

- Korišćenje wellness i SPA centra nije uključeno u cenu sobe i dodatno se naplaćuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena 3-časovne ulaznice za korišćenje paketa (bazen, sauna i parno kupatilo) iznosi 21,00 EUR za odrasle i 10,50 EUR za djecu uzrasne dobi 6-12 god.

- Popust na 3. pomoćni ležaj za odrasle osobe u LUX sobi iznosi 20% na redovnu cijenu ležaja.

- Popust na 3. pomoćni ležaj za decu uzrasne dobi 6-12 god. u LUX sobi iznosi 50% na redovnu cenu ležaja.

- Moguće je doplatiti parking mesto u podzemnoj garaži po ceni 21 EUR po danu, na licu mesta isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

- Sve sobe imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan Wi-Fi signal.

Basic, Family i Superior apartmani

- Navedene cene apartmana su po smeštajnoj jedinici, po danu.

- Maksimalan broj osoba u apartmanu je 4.

- Cene smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima uključuju: noćenje, večeru, doručak, korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo), i parking mesto u podzemnoj garaži.

- Doplata za 5. pomoćni ležaj u i Family i Superior apartmanu (na osnovu raspoloživosti) iznosi 25% na redovnu dnevnu cijenu apartmana.

- Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan Wi-Fi signal.

Prezident suite apartman

- Cena President suite apartmana podrazumeva dnevni najam bez obzira na broj gostiju koji borave u istom. Maksimalan broj osoba u apartmanu je 7.

- Cena smeštaja u President apartmanu podrazumeva: noćenje, večeru, doručak (buffet), korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo), parking mesto u podzemnoj garaži.

- Apartman poseduje: 4 spavaće sobe, 3 kupatila, dnevnu sobu, terasu sa ležaljkama, kamin, kuhinju, 3 x mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, 2 x garderober, besplatan Wi-Fi signal, i dr.

Vila TERMAG – Apartmabi TIP A I TIP B

- Cene su po danu bez obzira koliko je osoba u apartmanima (najam apartmana dnevno).

- U cenu NIJE uključen polupansion i korišćenje wellness paketa.

- Opcija doplate za polupansion u hotelu iznosi 28 eur za odrasle i 18 eur za decu 6-12 god.

- Doplata za wellness po osobi za 3-časovnu kartu iznosi 26 eur za odrasle i 13 eur za decu do 12 godina.

- Apartmani su moderno opremljeni i uređeni u planinskom stilu sa svim potrebnim dodacima za savršen ugođaj (mini kuhinja, kamin, dvd, sat. Tv, telefon, itd.).

 

POPUSTI:

- Deca uzrasne dobi 0-5 godina su GRATIS u svim tipovima smeštajnih jedinica. Zavisno od uzrasne dobi dobijaju vlastiti ležaj ili krevetac.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu smeštaja i iznose 1,9 EUR po osobi po danu. Deca 0-12 godina 0,3 EUR po osobi po danu.


DOPLATE:

- Za sve goste koji borave u novogodišnjem terminu zaračunava se obavezna doplata za novogodišnju noć sa svečanom večerom u iznosu 122 EUR za odrasle i 62 EUR za decu starosne dobi 6-12 godina.


USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.


NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);

UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2023 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rate BEZ KAMATE.

- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.


NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:

Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.

 

Uz ovaj cenovnik I program putovanja važe opšti uslova putovanja agencije organizatora putovanja Supernovatravel, licenca kategorije A, broj OTP 213/2021

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga